Ariat

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Ariat kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ariat:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ariats returpolicy har flera nackdelar enligt recensioner från kunder. Det verkar vara en långsam återbetalningsprocess (20%), svårt och opålitligt returprocedure (15%), problem med etikettutskrifter och kontakt med kundtjänst (10%), ingen ersättning efter garantin gått ut (5%), dålig kvalitet som orsakar blåsor, segt gummi (5%), och långsam returprocess (15%). Trots detta verkar det finnas en låg garanti på 12 månader (5%) och svårigheter att få kontakt med kundtjänst och utföra returer (10%). Sammantaget verkar Ariats returpolicy ha flera brister som kunderna inte är nöjda med.

👍 0   👎 50

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.