Apomeds

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Apomeds kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Apomeds:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Apomeds leveransservice har fått övervägande positiva recensioner med nästan alla kunder som noterar sin snabba leveranstid och effektiva hantering. Leverans till dörren inom två veckor är en fördel för många, även om vissa kunder har märkt en försening. Enkelt att beställa och bra produktkvalitet uppskattas också av många. Sammantaget verkar Apomeds leveransservice vara tillförlitlig och effektiv, men det finns några sällsynta förseningsklagomål som bör adresseras för att förbättra kundupplevelsen. (95%)

“Snabb frakt”

“Snabb leverans”

“Bra produkt”

“Bra leverans och snabb jätte bra”

“Bra service”

“Får ju aldrig mina varor”

👍 35   👎 3

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Jim - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb frakt
  • Beställde 100mg fick 50mg

Kund K-g Uusitalo - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra produkt

Mikael johansson - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra leverans och snabb jätte bra
  • Tablett helt godkänd

Curt Elgbro - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bra service

Jan Olsen - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Får ju aldrig mina varor