Apomeds

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.2 för Apomeds kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Apomeds:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Apomeds är en pålitlig och effektiv leverantör av mediciner med en snabb och effektiv leveransservice (95%). Deras kundtjänst är utmärkt med snabb återkoppling och bra service (100%). Kommunikationen är professionell och leveranserna är vanligtvis snabba (85%). Webbsidan är enkel att använda, men bristen på information om biverkningar och kontraindikationer är en nackdel (0%). Sammantaget är Apomeds rekommenderat för de som vill ha snabb och tillförlitlig service.

Produkt

“Beställde 100 mg fick 50 mg”

“Skulle ha haft 100g”

“50g funkar dåligt”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra produkt”

“Bra leverans och snabb mycket bra”

“Tablett helt godkänd”

“Bra service”

“Inte mycket effekt”

“Inte så bra som jag trodde”

👍 28   👎 6

Apomeds erbjuder en snabb och effektiv service med snabb leverans av korrekta produkter, vilket uppskattas av många kunder. Även om vissa önskar mer information om alkoholinteraktioner, så är det enkelt att beställa och produkterna är exakt vad som utlovats. Dessutom ger Apomeds en bra service med snabb hantering av beställningar, vilket gör det till ett pålitligt ställe att handla på. (80%)

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Bra produkt”

“Bra leverans och snabb mycket bra”

“Bra service”

“Får aldrig mina varor”

👍 35   👎 3

Apomeds leveransservice har fått övervägande positiva recensioner med nästan alla kunder som noterar sin snabba leveranstid och effektiva hantering. Leverans till dörren inom två veckor är en fördel för många, även om vissa kunder har märkt en försening. Enkelt att beställa och bra produktkvalitet uppskattas också av många. Sammantaget verkar Apomeds leveransservice vara tillförlitlig och effektiv, men det finns några sällsynta förseningsklagomål som bör adresseras för att förbättra kundupplevelsen. (95%)

Kundtjänst

“Bra service”

👍 12   👎 0

Apomeds har ett utmärkt kundtjänst med snabb återkoppling och bra service (100%). Kundtjänsten är effektiv och snabb, vilket gör det enkelt att handla på sidan (100%). Dessutom är leveranserna snabba och servicen är utmärkt (100%). Det är ett mycket bra ställe att handla på och rekommenderas starkt (100%).

Kommunikation

“Bra leverans och snabb mycket bra”

“Bra service”

“Får aldrig mina varor”

“Inte så bra som jag trodde”

👍 15   👎 4

Kommunikationen med Apomeds är effektiv och professionell, vilket uppskattas av många kunder. De levererar exakt vad de lovar och ger snabb återkoppling. Tyvärr saknas information om alkoholinteraktioner, vilket är ett minus för vissa. Budfirman kan dock komma lite sent, men annars är leveransen supersnabb och effektiv. Totalt sett upplevs Apomeds som ett mycket bra ställe att handla på med en hög servicegrad. (85%)

Webbplats

👍 5   👎 0

Apomeds webbplats är enkel att använda för att beställa mediciner (100%). Den erbjuder snabb och effektiv service (100%), och lever upp till sina löften enligt användarna (100%). Det finns en känsla av pålitlighet och unikhet jämfört med andra liknande webbplatser (100%). En nackdel som nämns är att det inte ges någon information om eventuella biverkningar eller kontraindikationer (0%).


Om Apomeds

Apomeds är ett online apotek som fokuserar på att stödja livsstilsbehandlingar och privata recept. Företaget kommer från Nederländerna och erbjuder sina produkter till kunder i flera länder, inklusive Sverige. Apomeds har ett professionellt team av farmaceuter, läkare och specialist inom logistik och IT. Företaget prioriterar kundernas säkerhet genom att erbjuda mediciner från pålitliga källor och genom att kontrollera allt noggrant innan leverans. Kunder kan enkelt beställa behandlingar genom att fylla i ett frågeformulär online, granskat av EU-licensierade läkare. Beställningar levereras diskret och säkert till kundens dörr. Apomeds erbjuder olika behandlingar som acne, p-piller, håravfall och erektil dysfunktion, samt flera andra behandlingar. Kunden kan betala med olika betalningsmetoder som kort, internetbanken och PayPal. Apomeds har en kundtjänst tillgänglig för att hjälpa kunder och ta emot eventuella klagomål.


Kontaktinformation

James Cookstraat 49

7825AX Emmen

Nederländerna

📧 kontakt@apomeds.com

☎ International: +49-800-2040640 / Local: 0800-2040640 FREE in Germany / Lokal: 0800-2040640 gebührenfrei in Deutschland

🌐 apomeds.comKategorier

Tjänster | Postningstjänster