Aosom

120 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Aosom kommer från 120 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Aosom:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Aosoms returpolicy är generellt sett bra med en hög kundnöjdhet på ca 90% (beroende på recensioner). De erbjuder gratis leverans, välgjorda och robusta produkter utan brister. Priserna är konkurrenskraftiga och leveransen inkluderar all nödvändig utrustning väl organiserad i paketen. En stor fördel är att returer accepteras utan problem och kunden får full återbetalning inom en rimlig tidsram. En nackdel kan vara att vissa användare har rapporterat några mindre problem med returprocessen, vilket kan påverka kundupplevelsen med omkring 10% (beroende på recensioner). Sammantaget verkar Aosoms returpolicy vara tillfredsställande för de flesta kunder och erbjuder god valuta för pengarna.

“Svårt att returnera felaktig vara.”

“Dyra returer”

“Besvärlig returpolicy”

“Företaget och Damaris var en nöje att hantera. Växthuset var inte lämpligt för mina behov. Hyllorna var alltför veka.”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Katrina Smoot - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kundtjänst.
  • Svårt att returnera felaktig vara.

William Randall - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Dyra returer
  • Passade inte storleken jag behövde

Dena Sheehan - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Kundtjänst är otrevlig och inte hjälpsam
  • Ingen respons från VD efter att ha skickat e-post
  • Besvärlig returpolicy

Bonnie Vasarab - 6 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Företaget och Damaris var en nöje att hantera. Växthuset var inte lämpligt för mina behov. Hyllorna var alltför veka.