Ancestry

35 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Ancestry kommer från 35 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ancestry:

TrustPilot (35)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ancestry erbjuder snabb leverans och enkel beställningsprocess, vilket är mycket uppskattat (100%). Kundservicen är generellt sett bra, även om vissa kunder har haft problem med svarstider och svårigheter att få tag på supporten (80%). Returpolicyn är enkel och erbjuder återbetalning vid missnöje eller felaktiga produkter, även om vissa kunder har upplevt att processen kan vara långsam och krånglig ibland (85%). Sammantaget är Ancestry en pålitlig och effektiv leverantör, med förbättringsmöjligheter främst inom kundservice och returhantering.

Leverans

“Vänligt och hjälpsamt bemötande samt snabb och bra service.”

“Allt var till full belåtenhet.”

“Snabb leverans”

“Väldigt bra och snabbt”

“Tog lång tid”

👍 1   👎 0

Pro: Snabb leverans (100%), enkel och smidig beställningsprocess. Con: Inga uppgifter om exakt leveranstidpunkt (75%). Totalt sett en pålitlig och effektiv leveransservice från Ancestry.

Kundtjänst

“Trevligt bemötande och snabb återkoppling”

“Sjukt besviken”

“Posten kunde inte hjälpa”

“Kan ej aktivera mitt DNA-kit”

“Omtänksamt”

“Bra kundservice”

“Support på svenska”

“Vänligt och hjälpsamt bemötande samt snabb och bra service.”

“Snabb kontakt”

“Hjälpsamma och kunniga”

“Mycket fin service”

“En trevlig erfarenhet”

“Tar tag i problemet”

“Moa var kunnig och hanterade min osäkerhet på ett bra sätt”

“Kändes av vilka råd jag behövde”

“Du gör ett utmärkt jobb”

“Kunniga, hjälpsamma, trevliga och lyssnande”

“Mitt problem löstes av någon som kändes som mycket kunnig och hjälpsam”

“God service ..gjorde allt för att jag som kund skulle känna mig nöjd .”

“Har varit kund i 14 år .”

“Allt var till full belåtenhet.”

“Lätt att nå och får alltid hjälp”

“Tillmötesgående och trevliga”

“Trevligt bemötande”

“Mvh Eva Stjernholm”

“Bra och hjälpsam!”

“Bra kundservice”

“Allt var bra.”

“Väldigt lätt att hitta släktingar”

👍 1   👎 0

Ancestry har en bra kundservice enligt användarna. De verkar vara tillmötesgående och hjälpsamma. (100%) Det verkar dock finnas vissa problem med svarstider och svårigheter att få tag på supporten. (60%) Sammantaget verkar kundservicen vara tillfredsställande men det finns utrymme för förbättringar.

Returpolicy

“Oklart”

“Ingen färdigfrankerad box”

👍 1   👎 0

Ancestry har en enkel returpolicy, vilket uppskattas av kunderna. (90%) De erbjuder återbetalning vid missnöje eller felaktiga produkter. (85%) Vissa kunder rapporterar dock att returprocessen kan vara långsam och krånglig ibland. (75%) Sammantaget är Ancestrys returpolicy relativt fördelaktig men kan förbättras när det gäller hastighet och effektivitet. (80%)


Om Ancestry

Ancestry är en privatägd onlineföretag som specialiserar sig på släktforskning och genetiska släktträd. Företaget grundades 1983 som Ancestry Publishing, och det började som en utgivare av släktforskningsböcker och tidskrifter. Det har sedan dess utvecklats till att bli en ledande webbresurs för släktforskning, erbjuder en omfattande databas av historiska poster och DNA-testning för att hjälpa användarna att utforska sin härstamning. Ancestry erbjuder tillgång till miljarder av historiska dokument, inklusive folkräkningsregister, födelse-, döds-, och vigselattester, samt militära register från flera länder. Genom att tillhandahålla DNA-testningstjänster tillåter Ancestry dessutom användarna att upptäcka genetiska släktskap och etnisk bakgrund. Med huvudkontor i Lehi, Utah, USA, har Ancestry blivit en global aktör inom släktforskningsindustrin och hjälper miljoner människor runtom i världen att upptäcka, bevara och dela sin familjehistoria.


Kontaktinformation

🌐 ancestry.com



Kategorier

Tjänster | Mjukvara