OmdömesStalle

  Recensioner Live It

  Under hela året dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Live It är ett av dessa företag som erbjuder olika upplevelser via sin hemsida.

  Kommer man verkligen att få hem upplevelsen då man har beställt via Lie It? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer om företaget Live It

  Företaget Live It startades, lanserades och grundades under 2005 i Sverige. Företaget är skapat av två stycken killar från England som träffades i Sverige under 2005 av en slump. I dag arbetar det cirka 30 personer på live It och i dag har företaget även fysiska butiker samt de är verksamma online via sin hemsida där de säljer sina upplevelser.

  Byggbeskrivning - Allmänt - Bra att veta om impregnerat trä

  Vad erbjuder Live It sina kunder?

  Weekend och övernattning, mat och dryck, spa och relax, underhållning och middag är exempel på olika upplevelse-kategorier som finns inne på företagets hemsida. Kunderna kan även välja om de vill köpa en upplevelse som är gjord för två personer eller om de vill ha upplevelser som är anpassade för att barn även ska kunna hänga med. Kunderna har möjligheten att under ett senare tillfälle byta ut upplevelsen till någon annan upplevelse om det skulle vara behov för det. Då kunderna köper en upplevelse via hemsidan så kan de välja om de vill ha den levererad hem med posten, eller om de vill ha den levererad direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta Live It?

  Live It´s kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information samt villkor om tex leveranser, betalningar, returer samt reklamationer. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos företaget för att sedan gå vidare med ärendet. Kunder hos företaget har reklamationsrätt på produkterna.

  Har du varit kund hos Live It? Om du har det kan du skriva en egen recension vad du tyckte och tänkte om tex kvaliteten på deras produkter, hur kundtjänsten fungerade om du var tvungen att vara i kontakt med dem samt hur returerna fungerade ifall du har gjort en sån. Skriv din egen recension på omdomesstalle.se.


  Upplevelse som kan köpas hos Live It.

  Live It
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Live It

  Din recension

  FAQ

  Är Live It ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Live It. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Live It?

  Live It är huvudsakligen aktivt i Allmänt kategorin, mer specifikt inom Presentbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Live It gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.