Alamo

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Alamo kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Alamo:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Alamo har en vänlig och hjälpsam personal enligt tidigare recensioner, men har en låg tillgänglighet för lokal support med rapporter om problem att få tag på dem(33-67%). Kommunikationen är förståelig och vänlig när kontakt väl etableras, men det kan vara utmanande att nå dem, med en svårighetsgrad på 40-60%. Dessutom har Alamos returpolicy ingen avbokningsmöjlighet, vilket kan vara frustrerande för kunderna med risk att förlora alla pengar (0-100%). Sammantaget har Alamo blandade recensioner med både positiva och negativa aspekter.

Kundtjänst

👍 0   👎 2

Alamos kundtjänst har en låg tillgänglighet med svårigheter att få tag på lokal support (33%), samt rapporter om problem med att kontakta dem (67%). Samtidigt har de en vänlig och hjälpsam personal enligt tidigare recensioner.

Kommunikation

👍 0   👎 2

Alamo har enligt recensionerna en utmaning med lokal support, vilket kan göra det svårt att få tag på dem när det behövs. Dessutom verkar det som att vissa kunder har blivit blockerade från att kontakta företaget, vilket kan vara frustrerande. Dessa problem kan ligga i intervallet 40-60% i svårighetsgrad. Samtidigt, när man väl får kontakt, är Alamos kommunikation förståelig och vänlig, vilket kan vara en positiv upplevelse för kunderna.

Returpolicy

👍 0   👎 2

Alamos returpolicy har ingen avbokningsmöjlighet vilket kan vara en nackdel för kunderna (0%). Det finns en risk att förlora alla pengar om en bokning måste avbokas vilket kan vara frustrerande (100%).


Om Alamo

Alamo är ett amerikanskt biluthyrningsföretag som grundades 1974. De erbjuder uthyrningstjänster till resenärer i USA och på många internationella destinationer. Företagets affärsmodell fokuserar på att tillgodose behoven hos semesterresenärer genom att erbjuda praktiska uthyrningsstationer på stora flygplatser och konkurrenskraftiga priser. Alamo var bland de första biluthyrningsföretagen att införa obegränsad körsträcka för ekonomiska uthyrningspaket och att implementera ett datoriserat bokningssystem för att förbättra kundservicen. Företaget har under årens lopp vuxit betydligt både i USA och internationellt, och är idag erkänt för sin kundservice och sitt breda utbud av fordon.


Kontaktinformation

🌐 alamo.seKategorier

Biltjänster | Biluthyrning