Adidas Headphones

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Adidas Headphones kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adidas Headphones:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Adidas-hörlurarnas kommunikation får blandade recensioner. Kunder klagar på dålig kundservice och eftervård (30%) samtidigt som produktbeskrivningen kan vara förvirrande och leda till falsk marknadsföring (20%). Trots detta erbjuder hörlurarna god ljudkvalitet och är bekväma att bära (50%).

“Felaktig marknadsföring”

“Effektiv respons vid ordningskorrigering”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Sean Dore - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dåliga kvalitetsdelar
  • Dålig kundsupport
  • Felaktig marknadsföring
  • Hög prisnedsättning

iain - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket nöjd med produkten
  • Snabb leverans och utmärkt service
  • Effektiv respons vid ordningskorrigering