Adidas Headphones

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Adidas Headphones kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Adidas Headphones:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Adidas Hörlurar har en utmärkt produktkvalitet (100%), men använder billiga delar vilket leder till en kort livslängd (25%). Priset är högt i förhållande till andra alternativ på marknaden (25%), och det finns bättre alternativ tillgängliga (0%). Leveransen är snabb (100%), men förpackning och hantering under transport kan påverka produkten negativt (20%). Kundtjänsten är snabb på att rätta till orderfel (33%), men kan vara oresponsiv och bristfällig när det gäller eftervård (67%). Kommunikationen får blandade recensioner med klagomål på dålig kundservice och falsk marknadsföring (50%), men hörlurarna erbjuder god ljudkvalitet och är bekväma att bära (50%). Sammantaget har Adidas hörlurar en utmärkt produktkvalitet och snabb leverans, men priset är högt och det finns bättre alternativ på marknaden. Kundtjänsten och kommunikationen kan vara bristfällig enligt vissa recensioner.

Produkt

“Dåliga kvalitetsdelar”

“Felaktig marknadsföring”

“Hög prisnedsättning”

“Mycket nöjd med produkten”

👍 1   👎 3

Adidas Hörlurar har en utmärkt produktkvalitet (100%), men använder billiga delar vilket leder till en kort livslängd (25%). Produktbeskrivningen är förvirrande och det finns falsk marknadsföring (50%). Priset är högt i förhållande till andra alternativ på marknaden (25%). Det finns bättre alternativ tillgängliga (0%).

Leverans

“Snabb leverans och utmärkt service”

👍 1   👎 0

Snabb leverans (100%) är definitivt ett stort plus när det gäller Adidas-hörlurarna. Det gör att kunderna kan njuta av sina produkter snabbt utan långa väntetider. Dock kan det finnas vissa brister när det gäller förpackning och hantering under transport, vilket kan påverka produktens kvalitet negativt (20%).

Kundtjänst

“Dålig kundsupport”

“Snabb leverans och utmärkt service”

“Effektiv respons vid ordningskorrigering”

👍 2   👎 1

Adidas Headphones kundtjänst har en varierad kvalitet enligt recensioner. De har en snabb respons när det gäller att rätta till orderfel (33%), men vissa kunder upplever att de är oresponsiva och har bristfällig eftervård (67%). Generellt sett verkar kundtjänsten vara blandad i sin prestanda.

Kommunikation

“Felaktig marknadsföring”

“Effektiv respons vid ordningskorrigering”

👍 0   👎 2

Adidas-hörlurarnas kommunikation får blandade recensioner. Kunder klagar på dålig kundservice och eftervård (30%) samtidigt som produktbeskrivningen kan vara förvirrande och leda till falsk marknadsföring (20%). Trots detta erbjuder hörlurarna god ljudkvalitet och är bekväma att bära (50%).


Om Adidas Headphones

Adidas Headphones är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa hörlurar och hörlurar speciellt utformade för idrottare och aktiva livsstilsanvändare. Deras produkter är designade för att kombinera överlägsen ljudkvalitet med hållbarhet och komfort, anpassade för att stå emot de krav och förhållanden som uppstår under träning och sportaktiviteter. Adidas Headphones samverkar med ljudteknikföretag för att integrera innovativ teknologi i sina produkter, inklusive vattentålighet och trådlös anslutning. Historiskt sett är Adidas Headphones ett relativt nytt tillskott till Adidas portfölj, där moderföretaget Adidas AG är en global ledare inom design och tillverkning av sportkläder och utrustning sedan grundandet 1949 i Tyskland.


Kontaktinformation

🌐 www.adidasheadphones.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Sport & Friluftsliv