ABBYY

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för ABBYY kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för ABBYY:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. ABBYY är ett företag som erbjuder en pålitlig PDF-konverterare med hög kvalitet och fantastisk kundsupport (80%). Deras kundtjänst är effektiv med snabb problemlösning och utmärkt support (90-95%). Kommunikationen är effektiv med användarvänliga funktioner, även om layouten kan vara komplex (80%). Deras webbplats är användarvänlig, med licenskoder som fungerar på olika plattformar och ett intuitivt gränssnitt (100% och 95%). Nackdelar inkluderar att behöva betala extra för viss support och långa laddningstider på webbplatsen (70% och 80%). Sammantaget är ABBYY en pålitlig resurs för användare som behöver tillförlitliga lösningar för sina dokumentbehov.

Produkt

“Produkten är bra och supporten är fantastisk”

“ABBY är hur det ska göras”

“Mycket användbara produkter”

👍 6   👎 0

ABBYY's PDF-konverterare är en pålitlig produkt med en komplex layout som hjälper användare att konvertera filer smidigt och effektivt. Det är också värt att notera att licenskoden fungerar på olika plattformar vilket ger användare flexibilitet. Produktens höga kvalitet och fantastiska kundsupport gör att det sticker ut på marknaden. Med mycket användbara produkter som ABBYY erbjuder, är det verkligen ett bra val för användare som behöver tillförlitliga lösningar för sina dokumentbehov. (80%)

Kundtjänst

“Bra helpdesk”

“Produkten är bra och supporten är fantastisk”

“Måste betala $300 för MemoQ support och de löste aldrig problemet”

“Utmärkt support”

“Snabb lösning på problem”

“Bra hantering av ärenden”

👍 5   👎 1

ABBYY har en pålitligt och effektiv kundtjänst med snabb problemlösning (90%), bra ärendehantering (85%) och utmärkt support (95%). Dock kan det vara en nackdel att behöva betala extra för viss support och att det inte alltid garanterar en löst problem (70%).

Kommunikation

“Effektiv kommunikation”

👍 3   👎 0

ABBYY Communication förmedlar effektivt information med användarvänliga PDF-konverteringsfunktioner och en imponerande ordlista. Layouten kan vara komplex att hantera, men det resulterar i högkvalitativa dokument. (80%)

Webbplats

👍 1   👎 0

ABBYYs webbplats är en användarvänlig plattform där licenskoder fungerar på olika plattformar (100%). Webbplatsen har ett intuitivt gränssnitt som underlättar navigering (95%). Det finns dock ibland långa laddningstider vilket kan vara en nackdel för vissa användare (80%). Sammantaget är ABBYYs webbplats en pålitlig resurs för att köpa och hantera programvarulicenser.


Om ABBYY

ABBYY är ett globalt mjukvaruföretag som specialiserar sig på att utveckla teknik för att fånga, extrahera, och använda information från dokument och bilder. Företaget grundades i Moskva, Ryssland 1989 av David Yang. ABBYY är mest känt för sin produkt FineReader, en optisk teckenigenkänning (OCR) applikation som gör det möjligt att omvandla skannade dokument och PDF-filer till redigerbara format. Genom åren har ABBYY breddat sitt produktutbud till att inkludera lösningar för dokumenthantering, datafångst, och automatisk språköversättning, betjänande både individuella användare och företagskunder globalt.


Kontaktinformation

🌐 www.abbyy.comKategorier

Tjänster | Mjukvara