OmdömesStälle

  Recensioner Snappcar

  Alla har inte tillgången till att äga en helt egen bil och betala alla kostnader som ingår då man har en bil och kör med den. Ofta är det så att man kanske kan åka taxi, åka kollektivtrafik eller gå till den platsen dit man skulle vilja åka. Men det är kanske inte alltid så enkelt. Vissa har turen att de har någon bekant, en vän eller en familjemedlem som de får låna bil av om de skulle behöva det, men alla har inte det. Men då i dessa situationer är det bra att man han hyra en bil från en biluthyrningsfirma. Det är smidigt att hyra bil eftersom det oftast inte är så stor kostnad och man kan ofta hämta ut bilen på en plats men sedan lämna tillbaka den på en helt annan plats på andra sidan landet. Det är praktiskt att hyra en bil om man tex ska flytta, åka på storhandling eller liknande situationer. Det finns måna företag både i hela världen och i Sverige som erbjuder hyrbilar, och ett av dessa företag som är verksamma i Sverige är SnappCar.

  I hurudant skick är bilen om man hyr den från SnappCar? Hur är det med alla försäkringar och vad händer om jag skulle råka krocka med den? Hur gammal måste man vara för att få hyra en bil? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer info om SnappCar

  Företaget började hela sin verksamhet i Sverige under 2012 av tre stycken ungdomar. På företaget i dagsläget arbetar det 4 personer på företaget samt några frilansare. Under 2016 började företaget göra olika samarbeten med andra biluthyrningsföretag runt om i Europa.

  Så här fungerar det att hyra ut din bil via SnappCar.se!

  Vad erbjuder företaget SnappCar?

  Vill man hyra en bil via företaget SnappCar ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sen kunna söka upp en passlig bil att hyra. Man ska fylla i varifrån man skulle vilja hämta sin bil och även när man skulle vilja göra det. Om man hyr en bil via detta företag kommer det att ingå en helförsäkring vilket betyder att du och alla medpassagerare har skydd mot alla trafikskador och olyckor. När man har hyrt en bil har men även tillgång till vägassistans under alla dygnets timmar och även hjälp över hela Europa. SnappCar har även en egen applikation som man kan ladda ner till mobilen för att enkelt kunna se vilka bilar som finns lediga för uthyrning i ditt område.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos SnappCar?

  På företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och där kan man gå in och läsa om det är något man undrar över. Hittade man inte svaret på sin fråga och man skulle vilja kontakta kundtjänsten kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som kan hittas inne på hemsidan.

  Har du hyrt en bil av SnappCar någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  SnappCar.

  Snappcar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Snappcar

  Din recension

  FAQ

  Är Snappcar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Snappcar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Snappcar?

  Snappcar är huvudsakligen aktivt i Biltjänsterkategorin, mer specifikt inom Biluthyrning. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Snappcars webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.