Autoexperten

Alla recensioner

Autoexperten

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

J
Jörgen Olsson
Köpte batteri,till min Huyundai som två månader senare dömdes ut av verkstad. När jag reklammerade batteriet fick jag ett fruktansvärt bemötande där man dömde ut min Hyundaiverkstads bedömning, krä...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Batteri

  Köpte batteri,till min Huyundai som två månader senare dömdes ut av verkstad. När jag reklammerade batteriet fick jag ett fruktansvärt bemötande där man dömde ut min Hyundaiverkstads bedömning, krävde kvitto trots att jag visade genom min mastecardapp att jag köpt batteriet och vilket. Och sist krävde de att jag skulle lämna batteriet där två dagar. Detta på butiken i Malmö på lundavägen. Chefen på Autoexperten i Lund ställde allt till rätta med ett otroligt bra bemötande.


Andra personer tittade också på

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Autoexperten

För du ska hålla din bil rullande behöver den regelbunden service och repareras lite då och då. Då är Autoexperten ett bra alternativ. För den händige kan du köpa bildelar, verktyg och tillbehör på deras webbshop och om du känner dig mer trygg med att någon annan gör jobbet så kan du få prisuppgifter för ditt nästa verkstads besök. Autoexperten har 430 verkstäder och 53 butiker så chansen är god att du har dem i närheten.

Information om företaget
Autoexperten är en rikstäckande bilverkstad med 430 verkstäder. Alla verkstäder ägs och drivs som egna men dem alla har Autoexpert stämpeln så du som kund ska veta att du lämnar bilen i kompetenta händer. Autoexperten är en all bils verkstad som kan och jobbar med de flesta bilmärken. Deras affärsidé är ”Vi skall förse fordonsmarknaden med rätt produkter på rätt plats och i rätt tid tillsammans med marknadsledande kompetens, distributionsnät och service”. Autoexperten grundades redan 1996 i Sollentuna.

Vad erbjuder Autoexperten
Autoexperten erbjuder i princip allt inom bilreparation och bilservice. På deras verkstäder får du expert hjälp med det du behöver och i deras webbshop kan du köpa allt du behöver för att fixa bilen själv. Hemsidan är modern och smidiga att hitta på. Letar du efter något specifikt kan du bara knappa in ditt registreringsnummer och få en lista på det som passar till din bil. Dem har även flera guider du kan följa för att göra saker själv. Till exempel har dem en guide på hur du byter däck, vilket är en väldigt enkel grej och du kan spara mycket pengar på att lära dig själv. Det finns även en guide på hur du vinter rustar bilen med allt som är bra att ha på vintern som till exempel en snöskyffel osv. Du kan även få prisförslag på olika tjänster direkt på webben så du slipper åka till en verkstad för att få det. Alla produkter du köper på webben kommer alltid med 3 års garanti. När du lämnar bilen på service hos en Autoexperten auktoriserad verkstad behåller du din nybils garanti och dylikt så du behöver inte lämna in den på en dyr märkesverkstad.

Tips, reklamation och kontakt
Du kontaktar Autoexperten enkelt via telefon på vardagar 08:00 – 16:00. Du kan även maila eller använda deras formulär på webben. Hos Autoexperten får du alltid 30 dagars ångerrätt och skulle du ångra ett köp måste ringa eller fylla i deras webbformulär innan du skickar tillbaka varorna. Du kan även lämna in varorna i en Autoexperten butik helt gratis, skickar du den får du stå för frakten. Innan du lämnar in bilen hos Autoexperten borde du läsa igenom deras köpevillkor på deras hemsida. Där står det massor om deras prissättning och vad du som kund har för rättigheter. Till exempel så har du som kund rätt att sätt en prisgräns på ditt uppdrag så du aldrig kommer få en skyhög faktura för något du kanske inte förstår så bra.

Skriv gärna en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Autoexperten. Alla recensioner är välkomna.