OmdömesStalle

  Recensioner Autoexperten

  För du ska hålla din bil rullande behöver den regelbunden service och repareras lite då och då. Då är Autoexperten ett bra alternativ. För den händige kan du köpa bildelar, verktyg och tillbehör på deras webbshop och om du känner dig mer trygg med att någon annan gör jobbet så kan du få prisuppgifter för ditt nästa verkstads besök. Autoexperten har 430 verkstäder och 53 butiker så chansen är god att du har dem i närheten.

  Information om företaget

  Autoexperten är en rikstäckande bilverkstad med 430 verkstäder. Alla verkstäder ägs och drivs som egna men dem alla har Autoexpert stämpeln så du som kund ska veta att du lämnar bilen i kompetenta händer. Autoexperten är en all bils verkstad som kan och jobbar med de flesta bilmärken. Deras affärsidé är ”Vi skall förse fordonsmarknaden med rätt produkter på rätt plats och i rätt tid tillsammans med marknadsledande kompetens, distributionsnät och service”. Autoexperten grundades redan 1996 i Sollentuna.

  Autoexperten Reklamfilm 2017

  Vad erbjuder Autoexperten

  Autoexperten erbjuder i princip allt inom bilreparation och bilservice. På deras verkstäder får du expert hjälp med det du behöver och i deras webbshop kan du köpa allt du behöver för att fixa bilen själv. Hemsidan är modern och smidiga att hitta på. Letar du efter något specifikt kan du bara knappa in ditt registreringsnummer och få en lista på det som passar till din bil. Dem har även flera guider du kan följa för att göra saker själv. Till exempel har dem en guide på hur du byter däck, vilket är en väldigt enkel grej och du kan spara mycket pengar på att lära dig själv. Det finns även en guide på hur du vinter rustar bilen med allt som är bra att ha på vintern som till exempel en snöskyffel osv. Du kan även få prisförslag på olika tjänster direkt på webben så du slipper åka till en verkstad för att få det. Alla produkter du köper på webben kommer alltid med 3 års garanti. När du lämnar bilen på service hos en Autoexperten auktoriserad verkstad behåller du din nybils garanti och dylikt så du behöver inte lämna in den på en dyr märkesverkstad.

  Tips, reklamation och kontakt

  Du kontaktar Autoexperten enkelt via telefon på vardagar 08:00 – 16:00. Du kan även maila eller använda deras formulär på webben. Hos Autoexperten får du alltid 30 dagars ångerrätt och skulle du ångra ett köp måste ringa eller fylla i deras webbformulär innan du skickar tillbaka varorna. Du kan även lämna in varorna i en Autoexperten butik helt gratis, skickar du den får du stå för frakten. Innan du lämnar in bilen hos Autoexperten borde du läsa igenom deras köpevillkor på deras hemsida. Där står det massor om deras prissättning och vad du som kund har för rättigheter. Till exempel så har du som kund rätt att sätt en prisgräns på ditt uppdrag så du aldrig kommer få en skyhög faktura för något du kanske inte förstår så bra.

  Skriv gärna en egen recension om dina erfarenheter och tankar kring Autoexperten. Alla recensioner är välkomna.

  Autoexperten
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Autoexperten

  Din recension

  FAQ

  Är Autoexperten ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Autoexperten. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Autoexperten?

  Autoexperten är huvudsakligen aktivt i Biltjänster kategorin, mer specifikt inom Övriga Biltjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autoexperten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.