100% Pure

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.8 för 100% Pure kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för 100% Pure:

TrustPilot (18)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. 100% Pure har en generös returpolicy och återbetalning, vilket uppskattas av kunderna. Kundservicen är fantastisk och returpolicyn är flexibel. Företaget är generös vid återbetalning och tillåter också kunderna att behålla produkterna vid vissa tillfällen. Detta ger kunderna en bra upplevelse och gör det lätt att handla hos 100% Pure. (91%)

“Generös returpolicy och återbetalning”

“Dålig kvalitet på smink, försenad beställning, dålig kundservice, saknade produkter, höga tullavgifter”

“Fantastisk kundservice! Flexibel returpolicy”

👍 3   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Consumer - 7 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket bra kundservice och snabb respons
  • Kvalitetsprodukter utan giftiga ämnen
  • Enkelt att kontakta företaget via e-post
  • Generös returpolicy och återbetalning

T.V. - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Dålig kvalitet på smink, försenad beställning, dålig kundservice, saknade produkter, höga tullavgifter

Brittany - 5 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastisk kundservice! Flexibel returpolicy