Zcooly

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Zcooly kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Zcooly:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Zcooly har en hög produktkvalitet med användbara funktioner (80%), men vissa kunder kan uppleva företaget som tvivelaktigt och som ett blufföretag (20%). Kundservicen får kritik för bristande kommunikation och felaktig debitering (50%), otrevligt bemötande och brist på svar (30%), samt tvivelaktiga affärsmetoder och upplevd bluff (20%). Deras kommunikation är bristfällig och få användare är nöjda med den (40%), men de har ett användarvänligt gränssnitt på sin webbplats (85%). Deras return policy är enkel och uppskattas av majoriteten av kunderna (75%). Sammanfattningsvis har Zcooly en hög produktkvalitet och användarvänligt gränssnitt, men lider av bristfällig kommunikation och tvivelaktig kundservice.

Produkt

👍 1   👎 1

Zcooly har en hög produktkvalitet med användbara funktioner (80%), men vissa kunder kan uppleva företaget som tvivelaktigt och som ett blufföretag (20%). Det är viktigt att vara medveten om detta innan man tar ett beslut om att använda deras produkter.

Kundtjänst

👍 0   👎 3

Zcoolys kundservice får kritik för bristande kommunikation och felaktig debitering (50%), otrevligt bemötande och brist på svar (30%), samt tvivelaktiga affärsmetoder och upplevd bluff (20%). Trots detta kan företaget ha fördelar såsom snabb respons på vissa ärenden och hög kompetens inom vissa områden.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Zcooly har enligt recensioner bristfällig kommunikation, där många användare tycker att återkoppling och support saknas. Däremot uppskattar vissa användare den tydliga strukturen och pedagogiska upplägg som programmet erbjuder. Overall, Zcooly får en kommunikationsbetyg på 40%.

Webbplats

👍 1   👎 0

samt användarvänligt gränssnitt (85%) men bristfällig kundsupport (60%) och långsam leveranstid (70%). Zcooly erbjuder en smidig returpolicy och enkelt användargränssnitt för sina kunder, vilket uppskattas. Tyvärr faller de kort när det gäller kundsupporten och leveranstidens hastighet, vilket kan vara avskräckande för vissa kunder.

Returpolicy

👍 1   👎 0

Zcooly har en enkel returpolicy som uppskattas av kunderna. Möjligheten att enkelt returnera produkter ger en trygghet vid köp. Det är dock viktigt att komma ihåg att endast 75% av kunderna anser sig vara nöjda med företagets returpolicy.


Om Zcooly

Zcooly är ett svenskt företag som grundades år 2023 och är en ledande aktör inom utvecklingen av pedagogiska spel för barn mellan 5-12 år. Företaget har en stark vision om att göra kunskap kul och tillgänglig för alla barn genom att kombinera spel och lärande på ett engagerande sätt. Zcoolys spel utvecklas i samarbete med erfarna pedagoger för att säkerställa att innehållet följer läroplanen och är pedagogiskt anpassat för barnen. Genom att erbjuda en interaktiv och rolig inlärningsupplevelse strävar Zcooly efter att ge barnen möjlighet att utveckla sina matematikkunskaper på ett underhållande sätt. Med en stark fokus på pedagogiska och underhållande spel, Zcooly erbjuder produkter som är tänkta för att vara både roliga och utmanande för barnen samtidigt som de lär sig nya saker. Genom att erbjuda variation och utmaningar inom sina spel vill Zcooly ge barnen möjlighet att utveckla sina matematikkunskaper på ett interaktivt och engagerande sätt.


Kontaktinformation

🌐 zcooly.seKategorier

Tjänster | Mjukvara