Will Sportbags

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Will Sportbags kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Will Sportbags:

Trustpilot

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Will Sportbags levererar snabbt och har trevlig personal, vilket är uppskattat av kunderna. Leveransen kommer i tid och personalen ger bra service. Det enda negativa kan vara att vissa produkter kan vara lite dyra jämfört med konkurrenterna. Sammantaget får Will Sportbags en 90% poäng för leveransen.

“Snabb leverans”

“Sjukt bra kvalitet”

“Bra support, råkade skriva fel adress, fick svar på 3 minuter”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Carolin - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Trevlig personal
  • Bra kvalitet
  • Bra design

Sven - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Sjukt bra kvalitet
  • Bra support, råkade skriva fel adress, fick svar på 3 minuter
  • Stor skillnad på väska och väska