WeSmile

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för WeSmile kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för WeSmile:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. WeSmile erbjuder en tandblekningskit med blandade resultat, där vissa kunder inte upplever synliga resultat och problem med lampan (60%). Leveransservicen är ojämn med både snabba leveranser och utebliven leverans (50%). Kundtjänsten är bristfällig med långa hanteringstider och svårigheter att få kontakt (40%). Trots vissa förbättringsområden på websidan, som bristfälliga instruktioner och autogenererade mail, erbjuds ett användarvänligt gränssnitt och ett brett utbud av produkter (80%). Återbetalningsprocessen är krånglig med många krav (70%). Sammantaget finns det potential för förbättringar i produktkvalitet, leveransservice, kundtjänst och återbetalningsprocess för att öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 2   👎 10

WeSmile tandblekningskit verkar ge blandade resultat enligt recensionerna. Många kunder upplever att produkten inte levererar synliga resultat (60%) och att kontakten med kundtjänst är svår (40%). En del kunder har också haft problem med lampan, där den antingen gått sönder efter några användningar (20%) eller inte fungerar alls längre (20%). Å andra sidan har vissa kunder varit positiva och ansett att resultatet var över förväntan (20%) och att det är det bästa de har provat (20%). Sammantaget verkar det finnas en del brister i produkten som måste åtgärdas för att förbättra kundupplevelsen.

Leverans

👍 3   👎 1

WeSmiles leveransservice verkar vara väldigt ojämn enligt kundernas recensioner. Trots att vissa upplever snabb hemleverans (50%), finns det också klagomål på utebliven leverans och bristande respons från kundtjänst (50%). Även om vissa anser att det är det bästa de har provat (25%), behöver företaget förbättra sin leveransservice för att få ett mer konsekvent och pålitligt rykte.

Kundtjänst

👍 0   👎 6

WeSmiles kundtjänst visar bristande responsivitet med långa hanteringstider och svårigheter att få kontakt, vilket har resulterat i frustration för många kunder. Däremot kan produkten ge en konstig hinna och känslighet i tänderna, vilket vissa kan uppleva som obehagligt. Sammantaget är kundtjänsten inte tillräckligt effektiv och kan förbättras för att öka kundnöjdheten. (40%)

Kommunikation

👍 0   👎 6

WeSmile har haft problem med leverans och bristfällig kundservice med endast 40% svarade meddelanden. Instruktionerna är förvirrande med olika versioner på olika språk, och det finns en krånglig återbetalningspolicy med endast 60% pengarna-tillbaka-garanti. Trots detta finns det möjlighet till återbetalning och försök till kommunikation med kundtjänst, vilket ger viss trygghet för kunderna.

Webbplats

👍 0   👎 2

WeSmile har några förbättringsområden: instruktionerna är bristfälliga och finns i olika versioner på olika språk, vilket kan förvirra användarna (60%). Dessutom skickar de autogenererade mail för recension istället för att ge personliga svar från kundservice (40%). Trots detta har websidan ett användarvänligt gränssnitt och ett brett utbud av produkter att välja mellan (80%). Overall, WeSmile erbjuder en bra shoppingupplevelse med några små justeringar som skulle göra den ännu bättre.

Returpolicy

👍 0   👎 4

WeSmile har en pengarna-tillbaka-garanti men med många krångliga krav (80%). Tyvärr kan reklamationer inte alltid godkännas (20%) och återbetalningsprocessen kan vara krånglig (70%). Tyvärr har ingen ersättning erhållits ännu (0%).


Om WeSmile

WeSmile är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda produkter och tjänster inom tandblekning. Företaget grundades med målet att erbjuda säkra, effektiva och prisvärda tandblekningsprodukter för hemmabruk. Sedan starten har WeSmile blivit känt för sin höga kvalitet, pålitlighet och nöjda kunder. Företaget strävar efter att vara en marknadsledande aktör inom tandblekningsbranschen genom att erbjuda innovativa och skonsamma produkter som ger bästa möjliga resultat. Reach out to them at WeSmile.se.


Kontaktinformation

Herrgårdsvägen 10 B

69532 Laxå

Sverige

📧 info@wesmile.se

🌐 wesmile.seKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård