Weekday

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Weekday kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Weekday:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Weekday erbjuder bra kvalitet och passform till ett överkomligt pris, men storlekar och kvalitet kan vara ojämna vilket kan vara en utmaning för kunderna (60%). Leveransservicen är blandad med både positiva och negativa aspekter, vilket kan förbättras för att ge en mer enhetlig upplevelse (50%). Kundservicen är delad med vissa kunder som uppskattar hjälpsamheten medan andra känner sig illa behandlade, vilket ger en negativ helhetsbild (40%). Kommunikationen och webbplatsen får också blandade recensioner, där förbättringar kan göras för att öka kundnöjdheten. Returpolicyn är också blandad med problem som behöver åtgärdas för att öka kundtillfredsställelsen (60%). Sammantaget har Weekday potential att leverera bra kläder till prisvärda priser, men behöver arbeta på storlekar, kvalitet, leverans och kundservice för att förbättra helhetsupplevelsen för kunderna.

Produkt

“Wrong size on the jeans”

“Poor communication about sizes”

“Incorrect measurements on the website”

“Storleksvariation”

“Felaktiga varor”

“Beställningarna felaktiga två gånger”

👍 18   👎 55

Weekday erbjuder bra kvalitet och passform till ett överkomligt pris (60%). Dock kan passformen variera beroende på färgen (40%) och storlekar verkar vara ojämna (30%). Trots bra utbud av jeans (50%) och snygga plagg (40%), kan kvaliteten på jeansen vara inkonsekvent och svår att hitta rätt passform (40%). Kundtjänsten och service kan vara bristfällig, och vissa upplever problem med att få rätt storlek och behöver förbättra kvaliteten (50%). Sammantaget erbjuder Weekday bra kläder till prisvärda priser, men kunder kan möta utmaningar med storlekar och kvalitetssäkring (40%).

Leverans

“Wrong size on the jeans”

“Felaktiga varor”

“Beställningarna felaktiga två gånger”

👍 5   👎 32

Kundrecensionerna visar att Weekday har en blandad leveransservice. Positiva aspekter inkluderar snabb leverans vid onlineköp (30%), smidig returprocess (15%), och hjälp vid problem med leverans (10%). Nackdelar är dåliga leveranstider (25%), höga leveranskostnader (5%), och felaktiga varor (5%). Det finns även klagomål på bristfällig leveransinformation (10%) och problem med att få rätt storlek på produkterna (10%). Sammantaget verkar leveransupplevelsen hos Weekday vara ojämn och kan förbättras.

Kundtjänst

“Wrong size on the jeans”

“Personal som hanterar lager/beställningar behöver ses över”

👍 13   👎 40

Weekdays kundservice har en blandad bedömning baserat på recensionerna. Å ena sidan uppskattas den hjälpsamma och trevliga personalen av vissa kunder, med fantastisk kundservice och suverän hjälp vid problem med leveranser. Å andra sidan klagas det på bristande information och service, otrevlig och arrogant personal samt långsam och oprofessionell kundservice. Trots några positiva omdömen verkar helhetsintrycket av kundservicen vara negativt, med en mängd kunder som känner sig illa behandlade och inte välkomna när de besöker butikerna. (40%)

Kommunikation

“Poor communication about sizes”

“Felaktiga varor”

“Beställningarna felaktiga två gånger”

“Omöjligt att avregistrera sig från nyhetsbrev”

👍 2   👎 24

Veckodagens kommunikation får blandade recensioner. Vissa kunder klagar på bristande information och otrevlig personal, medan andra uppskattar den tillmötesgående kundtjänsten. Leveranstiden verkar vara ett återkommande problem, med risk för att kläderna inte passar och dålig uppdatering om leveransstatus. Storleksinformationen är otydlig och ibland stämmer inte bilder överens med verkligheten, vilket kan leda till besvikelse. Sammantaget verkar kommunikationen hos Veckodagen vara bristfällig och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Incorrect measurements on the website”

“Omöjligt att avregistrera sig från nyhetsbrev”

👍 1   👎 3

Weekdays hemsida verkar vara krånglig och många avråder starkt från att handla där. Dock finns det inga problem med själva beställningen vilket är positivt (50%). Det verkar finnas en större chans att få ett trevligt bemötande från personalen i butik än på webbsidan (75%).

Returpolicy

“Wrong size on the jeans”

“Storleksvariation”

👍 3   👎 14

Weekday har en returpolicy som är blandad enligt recensionerna. Många kunder har problem med långsam returhantering, dålig passform och besvär med att få rätt storlek på produkterna. Däremot finns det även positiva omdömen om en smidig returprocess och bra leverans. En förbättring av returpolicyn skulle kunna öka kundnöjdheten och lösa problem med returer. (60%)


Om Weekday

Weekday är ett svenskt klädmärke och återförsäljare som grundades år 2002. Företaget är känt för sin moderna och hållbara modeinriktning, vilket innebär att de lägger stor vikt vid miljövänlig produktion och rättvisa arbetsförhållanden. Weekday erbjuder ett brett sortiment av kläder för både män och kvinnor, med allt från basplagg till mer trendiga modeartiklar. Det hör till H&M-gruppen sedan 2008, vilket har möjliggjort en snabb internationell expansion. Företagets butiker finns idag i flera europeiska länder och de säljer också sina produkter online.


Kontaktinformation

🌐 www.weekday.comKategorier

Nätbutiker | Mode