Watery

12 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Watery kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Watery:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Watery erbjuder högkvalitetsprodukter till bra priser med snabb leverans (90%). De har en användarvänlig webbplats med tydlig produktinformation (75%), men vissa kunder kan möta problem med betalning och långa återbetalningstider (38%). Kundtjänsten har en blandad mottagning, med vissa kunder som uppskattar den hjälpsamma servicen (25%), medan andra klagar på långsam returprocess (17%). Trots vissa utmaningar, finns det potential för Watery att förbättra sin kommunikation och kundtjänst för en mer enhetlig upplevelse för alla kunder.

Produkt

“Bra priser”

“Mycket att välja på! Fin kvalitet på produkterna.”

“Genuin/rekorderlig produkt”

“Bra saker”

“Snabba leveransen”

“Bra produkter till bra pris”

“Mycket perfekt och bekvämt”

“Mycket bra kvalitet och service”

“Bra priser och snabb leverans”

“Rolig överraskning med hemligt paket”

“Produkten var inte i rätt storlek”

“Betalade i förskott”

“Förlorade pengar”

“Inga varor kom”

“Delsumma återbetalats”

👍 155   👎 33

Watery har bra priser och snabb leverans (92%), erbjuder hemliga överraskningar (64%), har hög kvalitet och snabb service (90%), samt erbjuder produkter av bra kvalitet och enkla att handla (88%). Dock kan det finnas problem med beställning och betalning på hemsidan (42%), samt långsam returprocess (40%). Sammantaget erbjuder Watery bra produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, men det finns utrymme för förbättringar inom kundtjänst och hantering av returer.

Leverans

“Bra priser”

“Snabba leveranser”

“Praktiska påsar och fodral som gör det lätt att ta med sig allt till stranden.”

“Bra saker”

“Snabba leveransen”

“Snabb leverans och trevligt bemötande”

“Bra priser och snabb leverans”

“Rolig överraskning med hemligt paket”

“Produkten var inte i rätt storlek”

“Snabbt och smidigt”

“Betalade i förskott”

“Posten slarvat bort paketet”

“Inga varor kom”

👍 72   👎 30

Leveransen av Watery har sina fördelar och nackdelar enligt recensionerna. Många kunder uppskattar de bra priserna och snabba leveranstiderna. Dock har vissa kunder haft problem med långsam leverans och felaktiga produkter i sina order. Det verkar finnas en del frågetecken kring anpassningen efter ordern och vissa har upplevt besvär med beställningar och betalningar. Sammantaget verkar Watery erbjuda hög kvalitet och snabb leverans, men det finns utrymme för förbättringar när det gäller orderhantering och produktanpassning. (68%)

Kundtjänst

“Bra priser”

“Bra service”

“Tryggt att beställa från”

“Snabb leverans och trevligt bemötande”

“Mycket perfekt och bekvämt”

“Mycket bra kvalitet och service”

“Dålig service”

“Förlorade pengar”

“Inga varor kom”

“Watery svarar inte på mail om reklamation”

“Waterys online-chat svarar inte”

“Watery svarar inte på telefon”

👍 71   👎 29

Watery's kundtjänst får blandade recensioner, med vissa kunder som klagar på att de inte svarar på mail eller telefon (37%), har problem med orderhantering (22%) och långsam returprocess (17%). Å andra sidan finns det också kunder som uppskattar den hjälpsamma och proffsiga servicen (25%), snabb svarstid på mail (20%) och trevligt personligt bemötande (15%). Sammantaget verkar Watery ha en blandad kundservice med utrymme för förbättring men även många nöjda kunder.

Kommunikation

“Snabb leverans och trevligt bemötande”

“Snabbt och smidigt”

“Löpande information om beställningen”

“Betalade i förskott”

“Förlorade pengar”

“Posten slarvat bort paketet”

“Watery svarar inte på mail om reklamation”

“Waterys online-chat svarar inte”

“Watery svarar inte på telefon”

👍 61   👎 30

Watery har en snabb svarstid på mail och erbjuder högkvalitetsprodukter. Deras engelsktalande kundtjänst ger tydlig information vid telefonsamtal. Tyvärr har vissa kunder haft problem med beställningar, betalningar och lång återbetalningstid, vilket resulterat i dålig kommunikation och ineffektiv kundservice. Sammantaget verkar Watery erbjuda en bra kundupplevelse med bra produktinformation och enkel användning, men det finns platser där de kan förbättra sin kommunikation och service. (70%)

Webbplats

“Lätta att handla av”

“Bra webbsida”

“Mycket perfekt och bekvämt”

👍 15   👎 7

Waterys webbplats har en användarvänlig beställningsprocess och tydlig produktinformation (75%), vilket underlättar för kunderna att köpa produkter för vattenträning. Tyvärr finns det dock problem med betalning på hemsidan (25%) och långa återbetalningstider (50%), vilket kan vara frustrerande för användarna. Trots detta, erbjuder Watery snabb leverans och bra kundservice enligt vissa recensioner, vilket ger en positiv upplevelse för vissa kunder.

Returpolicy

“Svårt att returnera produkt”

“HÖga kostnader för retur”

👍 5   👎 12

Watery har en returpolicy som möter både positiva och negativa recensioner. Tydliga instruktioner vid frågor och returer uppskattas av många kunder, men vissa upplever en långsam returprocess och lång återbetalningstid (30%). Bra kundservice vid frågor och eventuella returer är ett plus (20%), men vissa klagar på problem med retur av vara och lång behandlingstid (40%). Däremot kan otydliga returprocesser och missförstånd leda till oönskade produkter som fraktas och kasseras (10%), vilket kan resultera i dubbla priser på grund av returproblem (20%). Overall, Waterys returpolicy har sina fördelar och nackdelar beroende på kundens erfarenhet.


Om Watery

Watery är en e-handelsföretag som specialiserar sig på simutrustning och liknande produkter. Företaget grundades i Sverige i oktober 2016 och har idag Sveriges största utbud av badkläder från olika kända varumärken. Med över 75 000 kunder och mer än 6 500 produkter i sortimentet har Watery etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen. Kunder har möjlighet att få gratis frakt vid beställningar över 799 kr och kan förvänta sig leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Betalningar sköts smidigt genom Klarna med flera alternativ som kortbetalning, direktbetalning via internetbanken, delbetalning eller faktura. Kundtjänsten kan kontaktas via telefon eller e-post för eventuella frågor eller reklamationer. Watery erbjuder produkter för kvinnor, män och barn samt rekommenderade produkter av världsklass-simmare.


Kontaktinformation

🌐 watery.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv