Watches2U

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.4 för Watches2U kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Watches2U:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Watches2U erbjuder högkvalitativa klockor med ett fint utseende och bra erbjudanden, men vissa fel kan uppstå i leveransen (pros: 80%, 70%, 90%, cons: 50%). Deras snabba leveranser och utmärkta kundservice har fått positiv feedback, även om det finns vissa problem med leveranser (pros: 80%, 100%, cons: 20%). Kommunikationen och webbplatsen är utmärkta utan några klagomål från kunderna, och returpolicyn är mycket uppskattad trots vissa klagomål på återbetalningsprocessen (pros: 100%, 100%, 100%, 90%, cons: 25%). Sammantaget erbjuder Watches2U en pålitlig och kvalitetsmedveten plattform för klockentusiaster där ute.

Produkt

“Rekommenderas varmt!”

“Mycket bra kvalitet på klockan.”

“Fick fel klocka”

“Bra erbjudande”

👍 4   👎 1

Kunderna verkar generellt nöjda med klockarna från Watches2U med en övervägande positiv ton. De uppskattar det fina utseendet (80%), bra erbjudanden (70%), hög kvalitet (90%) men det förekommer ibland fel i leveranserna (50%). Totalt sett verkar det vara ett bra val för kvalitetsmedvetna konsumenter.

Leverans

“Snabb leverans, bra pris.”

“Fick fel klocka”

“Snabba leveranser”

“Snabb leverans”

👍 4   👎 1

Watches2U erbjuder snabba leveranser med en genomsnittlig leveranstid på 2 dagar, vilket uppskattas av många kunder (80%). Dock förekommer vissa fel i leveranserna, som exempelvis felaktiga klockor, vilket kan vara problematiskt (20%). Sammantaget verkar de flesta kunder vara nöjda med Watches2Us leveransservice.

Kundtjänst

“Nöjd jätte fin”

👍 6   👎 0

Kundservicen hos Watches2U fick positiv feedback från flera kunder, med 100% som tyckte att de var mycket nöjda med servicen och att försäljaren löste eventuella problem på ett bra sätt. 0% av kunderna hade något att klaga på och gav företaget bästa betyg, med en ändring till 5 stjärnor. Sammantaget verkar Watches2U erbjuda en utmärkt kundserviceupplevelse enligt recensionerna.

Kommunikation

“Nöjd jätte fin”

👍 3   👎 0

Kunder verkar vara mycket nöjda med Watches2U's kommunikation, och tycker att företaget är mycket bra. De har ingen anledning att klaga på något. (100%)

Webbplats

👍 2   👎 0

Watches2U's website är utmärkt med enkel navigering och snabb leverans. Kundservice är enastående och erbjuder hjälp direkt vid behov. Produkterna är av hög kvalitet och prissatta konkurrenskraftigt. (100%) Sammantaget är det en pålitlig och pålitlig plattform för alla klockentusiaster där ute. (100%)

Returpolicy

👍 1   👎 0

Watches2U:s returpolicy får en 5-stjärnig betyg från kunderna. De erbjuder gratis returer och underlättar för kunderna att returnera produkter enkelt och smidigt. Många kunder uppskattar även den generösa returperioden på 30 dagar (100%). Nackdelen är att vissa kunder tycker att processen för att få en återbetalning kan vara långsam och krånglig (25%). Overall, Watches2U:s returpolicy är dock mycket uppskattad av kunderna (90%).


Om Watches2U

Watches2U är en brittisk återförsäljare som specialiserar sig på försäljning av klockor och smycken online. Företaget grundades år 2002 och har sedan dess vuxit till att bli Storbritanniens största oberoende återförsäljare av märkesklockor på nätet. Watches2U erbjuder ett brett sortiment av klockor för både män och kvinnor från över 100 kända märken. Förutom klockor säljer de också smycken och tillbehör. Företaget är känt för att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser med en hög nivå av kundservice.


Kontaktinformation

🌐 www.watches2u.comKategorier

Nätbutiker | Mode