Vonroc

5 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Vonroc kommer från 5 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vonroc:

TrustPilot (5)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vonroc är ett företag som erbjuder produkter av hög kvalitet till rimliga priser med bra prestanda och snabb leverans (70%). Deras verktyg kan användas av både hemmafixare och professionella, även om vissa delar kan vara flimsiga och passformen bristfällig (80%). Trots vissa kvalitetskontrollproblem och saknade delar i leveranser, har de en bra webbutik och fantastisk kundservice (75%) samt en användarvänlig returpolicy (73%). Det finns dock brister i kommunikationen och webbplatsens design och pristransparens kan förbättras (60% positiv feedback och 50% rörig design). Totalt sett är Vonroc ett företag med hög kvalitet och bra service, men det finns utrymme för förbättringar i vissa områden.

Produkt

“Positivt överraskad”

“Bra maskiner med mycket power”

“Bra produkter till bra priser”

“Bra kvalitet”

“Verktygen var bra på första test”

👍 18   👎 5

Vonroc erbjuder produkter av hög kvalitet till rimliga priser, med bra prestanda och snabb leverans (70%). Deras verktyg håller hög kvalitet och kan användas av både hemmafixare och professionella (80%). Vissa delar kan dock vara flimsiga och passformen kan vara bristfällig, men det finns inget glapp eller konstiga ljud vid belastning (60%). Trots att det kan saknas delar i leveransen har webbutiken bra produkter och kan rekommenderas för köp av märket Vonroc (75%).

Leverans

“Saknas delar i leverans”

“Positivt överraskad”

“Snabb leverans”

“Leveransen var snabbt och precis som planerat”

👍 9   👎 3

Vonroc erbjuder snabb och precis leverans, med en imponerande frakttid på endast två dagar. Produkten har fått positiva recensioner för att vara superbra och för den fantastiska kundservicen. Tyvärr verkar det finnas vissa kvalitetskontrollproblem, såsom felaktig vikt på paketet och saknade delar i leveransen, vilket kan påverka kundupplevelsen negativt. Trots detta verkar majoriteten av kunderna vara nöjda med den snabba leveransen. (33%)

Kundtjänst

“Saknas delar i leverans”

“Inget svar från kundtjänst”

“Positivt överraskad”

“Bra maskiner med mycket power”

“Bra kundtjänst”

“Personal på kundservice var jätte trevligt och hjälpsam”

👍 17   👎 2

Vonroc har en fantastisk kundservice med mycket proffsigt bemötande och effektiv hantering av ärenden, vilket bekräftas av flera positiva recensioner. Deras kundtjänst svarar snabbt, är hjälpsam och följer upp ärenden kontinuerligt, vilket uppskattas av kunderna. Dock nämns det att det ibland saknas delar i leveranser, vilket kan vara en mindre nackdel. Sammantaget ger de en mycket bra service och kvalitet (75%) till sina kunder.

Kommunikation

“Inget svar från kundtjänst”

“Tydlig kommunikation”

“Leveransen var snabbt och precis som planerat”

👍 5   👎 3

Vonrocs kommunikation är blandad, med några kunder som uppskattar deras snabba svar och hjälpsamma kundservice medan andra anser att det finns bristande pristransparens och att det saknas delar i leveranserna. Kommunikationen får ett betyg på 60% positiv och 40% negativ feedback.

Webbplats

👍 1   👎 2

Vonrocs webbplats har en bra webbutik med många produkter att välja mellan. Dock lider den av bristande pristransparens (33%) och en rörig design (50%), vilket kan göra det svårt för kunder att hitta det de letar efter.

Returpolicy

👍 4   👎 0

Vonrocs returpolicy har visat sig vara mycket användarvänlig och effektiv, med enkel returhantering och vänlig kundtjänst. Kundtjänsten fixade returen utan problem, vilket bidrog till en positiv upplevelse för kunderna. Detta resulterar i att många kunder är nöjda med företagets returpolicy. (73%)


Om Vonroc

Vonroc är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och leverans av verktyg och utrustning för både professionellt och hushållsbruk inom verktygs- och trädgårdsbranschen. Företaget grundades med visionen att erbjuda kvalitetsprodukter till överkomliga priser och har sedan dess vuxit till en välkänd aktör inom branschen. Vonroc fokuserar på hållbarhet och miljövänlighet genom att använda modern teknik och logistik för att hålla sina priser låga och konkurrenskraftiga samtidigt som de levererar högkvalitativa produkter. Med ett brett utbud av verktyg, trädgårdsutrustning, och tjänster, strävar Vonroc efter att möta kundernas varierande behov och ge bästa möjliga service genom snabb och pålitlig leverans.


Kontaktinformation

🌐 vonroc.se



Kategorier

Nätbutiker | Kontor, Hobby & Fest