Vivino

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Vivino kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vivino:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vivino erbjuder bra info om vinerna till bra priser och har en användarvänlig app (100%). Leveransen är prickfri och smidig, även om vissa kvalitetsaspekter kan förbättras (80%). Kundupplevelsen varierar dock beroende på leveranspartner och extra kostnader (60% positiva, 40% negativa). Kundservice och kommunikation får blandade recensioner, med en del kunder som upplever svårigheter att få kontakt (60%). Webbplatsen erbjuder bra information och enkel köpupplevelse, även om vissa har klagat på service (83%). Sammantaget verkar Vivino vara en bra plattform för att köpa och lära sig mer om vin, trots vissa brister.

Produkt

“Bra viner”

“Bra tips via sidan och snabb leverans”

“Lätt att beställa”

“Prickfri leverans till dörren av precis det man beställt”

👍 36   👎 13

Vivino erbjuder bra info om vinerna på hemsidan och har ett bra utbud till bra priser (100%). Appen är snygg och användarvänlig, vilket gör det smidigt och lätt att hitta och beställa viner (100%). Vissa viner är riktigt bra och lever upp till beskrivningarna och recensionerna (100%), medan andra kan vara en besvikelse (60%). Trots vissa brister i kvalitetskontroll och etiketter så är leveransen prickfri och enkel att genomföra (80%). Sammanfattningsvis erbjuder Vivino bra viner till bra priser med en användarvänlig app, även om det finns vissa kvalitetsaspekter som kan förbättras.

Leverans

“Bra tips via sidan och snabb leverans”

“Lätt att beställa”

“Snabb leverans”

“Prickfri leverans till dörren av precis det man beställt”

👍 33   👎 16

Vivinos leveransservice får blandade recensioner. En del kunder är nöjda med snabb och säker leverans samt möjligheten att välja leveransdag och tid. Andra klagar på höga kostnader, bökig leveransprocess och att man måste vara hemma för att ta emot leveransen. En del upplever även problem med samarbetspartner Bring. Sammantaget verkar Vivino erbjuda en smidig beställningsprocess och snabba leveranser, men kundupplevelsen kan variera beroende på leveranspartner och eventuella extra kostnader. (60% positiva, 40% negativa)

Kundtjänst

👍 10   👎 12

Vivinos kundservice får blandade recensioner. En del kunder uppskattar den problemfria beställningen och snabba leveransen, medan andra är besvikna på införandet av en månadsavgift och försämrad service. Många tycker att det är lätt att beställa och att leveransen är säker och smidig, men vissa upplever svårigheter att få kontakt med kundtjänst. Budfirman får beröm för bra kundbemötande, men det finns också klagomål på leveransupplevelsen. Totalt sett verkar det vara en blandad upplevelse för kunderna. (60%)

Kommunikation

“För många företag som lagrar data”

“Bra tips via sidan och snabb leverans”

“Lätt att beställa”

“Snabb leverans”

👍 17   👎 7

Kommunikationen från Vivino ger användarna både fördelar och nackdelar. Många uppskattar den snygga appen och de snabba leveranserna av vinerna som lever upp till förväntningarna. Dessutom ger appen bra förslag baserade på användarnas bedömningar av vinerna. Trots detta finns det nackdelar såsom brist på förhandsavisering och försämrad service. Vissa användare upplever även att det är lite stökigt med transportören Bring. Sammantaget ger Vivino en enkel och smidig köpupplevelse med bra tips och snabb leverans. (45%)

Webbplats

“Appen behövde raderas”

👍 9   👎 2

Vivinos webbplats erbjuder bra information om vinerna, en snygg app och en smidig och lättanvänd upplevelse. Det är också praktiskt att inköpen sparas i 'vinkällaren'. Däremot har vissa klagat på försämrad service och att de aldrig kommer att lita på Vivinos rankningar igen. Totalt sett verkar det vara en bra plattform för att köpa och lära sig mer om vin. (83%)


Om Vivino

Vivino är en online vin-app och marknadsplats som grundades 2010 av Heini Zachariassen och Theis Søndergaard i Köpenhamn, Danmark. Appen tillåter användare att köpa vin, samt att skanna, betygsätta och recensera olika viner. Vivino använder en databas med vininformation och användargenererade recensioner för att ge rekommendationer och vinbetyg. Dess tjänster är tillgängliga globalt, vilket gör det till det största vincommunityt och den mest nedladdade vinappen i världen. Vivino erbjuder även en plattform för vinhandlare och producenter att sälja sina produkter direkt till konsumenter.


Kontaktinformation

114 Sansome Street, suite 1320

94104 San Francisco

USA

📧 Please visit https://www.vivino.com/contact if you need any support from our customer service team.

☎ Vivino no longer offers phone support.

🌐 vivino.comKategorier

Mat & Dryck | Öl, Vin & Sprit