Vinylgolvbutiken

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Vinylgolvbutiken kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vinylgolvbutiken:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vinylgolvbutiken erbjuder prisvärda och enkla att lägga golv, men kvaliteten kan vara dålig enligt vissa recensenter. Customer Service har vänlig personal med snabba svarstider, men många kunder har haft svårigheter med reklamationer. Kommunikationen kan vara frustrerande med långa svarstider, men personalen upplevs som hjälpsam när de väl svarar. Förbättring behövs i tydligheten och snabbheten i kommunikationen, men överlag ger de bra service och support när de är tillgängliga för sina kunder.

Produkt

👍 1   👎 3

Vinylgolvbutiken erbjuder ett prisvärt alternativ för den som letar efter enkla att lägga golv, med 50% som anser att det är jättelätt att lägga. Tyvärr är kvaliteten på golvet dålig enligt 25% av recensenterna, och det finns problem med förpackningarna enligt 25% av dem också.

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Customer Service på Vinylgolvbutiken har enligt recensioner en övervägande negativ upplevelse med 70% av kunderna som har haft svårigheter med reklamationer. Trots detta uppskattas deras vänliga personal och snabba svarstider med 85% av kunderna som anser att de är tillmötesgående och hjälpsamma. Medan vissa kunder har haft problem med att få sina reklamationer lösta, verkar Vinylgolvbutiken vara bra på att kommunicera och vara tillgängliga för sina kunder.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Vinylgolvbutiken har brister i kommunikationen, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Det kan ta lång tid att få svar på frågor eller problem (70%), men när de väl svarar är personalen vänlig och hjälpsam (80%). Det finns förbättringsområden när det gäller tydlighet och snabbhet i kommunikationen (60%), men överlag ger de bra service och support när de väl svarar (85%).


Om Vinylgolvbutiken

Vinylgolvbutiken är en etablerad aktör inom golvbranschen i Sverige. Företaget har en lång historia och är känt för att erbjuda vinylgolv av hög kvalitet. De har byggt sitt rykte på att erbjuda innovativa produkter som möter kundernas behov och förväntningar. Vinylgolvbutiken erbjuder ett brett utbud av vinylgolv i olika stilar, färger och mönster, inklusive populära produkter som SilentTECH vinylgolv. Företaget fokuserar på att erbjuda exceptionell kundtjänst och har specialanpassade lösningar för både privata hem och kommersiella projekt. Genom att erbjuda provbitar gratis till sina kunder, möjliggör Vinylgolvbutiken att kunderna kan prova produkterna innan de tar ett beslut. Om du har erfarenheter med Vinylgolvbutiken, uppmuntras du att lämna en recension på OmdomesStalle.se för att dela dina åsikter med andra konsumenter.


Kontaktinformation

🌐 vinylgolvbutiken.seKategorier

Nätbutiker | Inredning