Vevor

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Vevor kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Vevor:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Vevor har en blandad bild baserat på kundrecensioner. Trots att endast 33% av kunderna var nöjda med produkten och det fanns brister i kommunikation och orderhantering, uppskattades deras återbetalningspolicy av 100% av kunderna. Det finns potential för förbättringar i kundtjänsten och kommunikationen, men företaget verkar vara villiga att lösa eventuella problem genom återbetalningar. (50%)

Produkt

👍 1   👎 0

Vevor har en negativ kundupplevelse med endast 33% av kunderna som var nöjda med produkten. Deras kundtjänst svarade dåligt på mail och skickade fel varor, men återbetalade pengarna vilket uppskattades av 100% av kunderna. Det visar att trots vissa brister har de bra återbetalningspolicy och kundtjänst.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Kundtjänsten hos Vevor verkar ha brister då de skickade fel varor och svarade dåligt på mail (67%). Å andra sidan lyckades de lösa situationen genom att ge pengarna tillbaka (33%). Det verkar finnas potential för förbättringar i kommunikation och noggrannhet hos företagets kundtjänst.

Kommunikation

👍 1   👎 0

Vevors kommunikation får en blandad recension baserat på kundernas feedback. Det verkar finnas en brist på korrekt orderbehandling och långsamma svar på e-post, vilket kan leda till missnöjda kunder. Å andra sidan, i de fall då det uppstår fel, verkar företaget vara villiga att åtgärda situationen genom att återbetala pengarna (33% negativ, 67% positiv).

Returpolicy

👍 1   👎 0

Vevors returpolicy verkar ha några fördelar, såsom att de återbetalade kunden (100%), trots att de skickade fel varor och svarade dåligt på mail. Men det finns fortfarande utrymme för förbättring när det gäller kommunikation och felaktiga produkter. (50%)


Om Vevor

Vevor är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av industriutrustning, verktyg och diverse maskiner för en mängd olika användningsområden, inklusive men inte begränsat till, livsmedelsbearbetning, metallbearbetning, och skogsbruk. Företaget erbjuder en omfattande produktportfölj som sträcker sig från köksutrustning till kraftverktyg, vilket gör det till ett populärt val bland både professionella och hemmafixare. Företagets historia och exakta grundandedatum är inte allmänt kända, men Vevor har snabbt etablerat sig på den internationella marknaden genom att sälja via flera stora e-handelsplattformar, vilket underlättar global tillgång till deras produkter.


Kontaktinformation

🌐 vevor.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Sport & Friluftsliv | Kontor, Hobby & Fest