Verisure

18 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Verisure kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Verisure:

OmdömesStälle (3)
TrustPilot (15)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Verisure erbjuder en pålitlig och säker larmtjänst med hög servicenivå och kunnig personal (85%). Produkterna är moderna och smarta (90%) men vissa upplever att priset är högt för vissa produkter (75%). Trots vissa kritikpunkter känner många sig trygga och nöjda med Verisure (80%) och rekommenderar företaget till vänner. Sammantaget erbjuder Verisure en bra lösning för säkerhetsbehov men det finns utrymme för förbättring inom kundvården och kommunikationen (70%).

Produkt

“Helheten”

“Helhet”

“ordnade med installationen av nya panelen”

“Effektivitet”

“Bra installatörer, bra säljare.”

“FÅ och lusläsa avtalet innan installation”

“Säljare som sålde en bra deal”

“Avtalet kom inte”

“Installatören kom trots att avtalet inte fanns”

“Lurendrejare”

👍 66   👎 17

Verisure erbjuder en bra teknikinstallation av larmet (85%) med noggrant och tålamodig installatör. Produkterna är moderna och smarta (90%) samt enkla att hantera. Det finns dock kritik kring kvaliteten på utomhuskamerorna (Arlo) och priset på vissa produkter, såsom rökdetektorer (75%). Trots detta känner många sig trygga och nöjda med Verisure (80%) och rekommenderar företaget till vänner. Sammantaget erbjuder Verisure en pålitlig och säker larmtjänst med hög servicenivå och kunnig personal.

Leverans

“Ingen rabatt för fler enheter levereras till samma adress”

“ordnade med installationen av nya panelen”

👍 18   👎 4

Delivery of Verisure får höga betyg från kunderna med 80% positiva recensioner. Många uppskattar den noggranna och duktiga installatören samt den snabba och effektiva kontakten med företaget. Dock nämns det att vissa installationer kan vara felaktiga, innekamerorna är för känsliga för husdjur och att vissa upplever att installationen är dyr, trots månadskostnaden. Trots dessa negativa punkter anses Verisure vara smidiga och snabba att hantera i efterhand, vilket ger en övervägande positiv upplevelse för kunderna.

Kundtjänst

“Proffsigt och trevligt bemötande”

“Helheten”

“Joel Nordqvists uppdatering och komplettering”

“Helhet”

“Trevlig tekniker”

“Kunnig och trevlig tekniker”

“Bra installatörer, bra säljare.”

“Kunnig och informativ”

“Professionellt bemötande.”

“Trevligt och kunnigt bemötande.”

“Engagerad larmtekniker.”

“Bra service”

“Bra service”

“Bra bemötande vid besök”

“Kunnig personal”

“Bra tekniker”

“Teknikern tog sig god tid att förklara och var öppen för frågor och förslag”

“Lurendrejare”

“Otrevliga och störiga säljare”

👍 128   👎 27

Verisure har en hög servicegrad och en stor kunskap, vilket uppskattas av många kunder och bidrar till trygghetskänsla hos dem. Kundtjänstpersonalen har visat sig vara hjälpsam och effektiv vid installation och start av systemet. Det finns dock vissa klagomål angående kundvårdavdelningen, då vissa kunder upplever att de inte får tillräcklig respons eller åtgärder vid faktureringsproblem eller andra frågor. Sammantaget verkar Verisure erbjuda en bra lösning och professionell service till sina kunder, men det finns fortfarande utrymme för förbättringar inom kundvården. (70%)

Kommunikation

“Proffsigt och trevligt bemötande”

“Helheten”

“Joel Nordqvists uppdatering och komplettering”

“Snabb svarstid”

“Effektivitet”

“Kunnig och trevlig tekniker”

“Kunnig och informativ”

“Professionellt bemötande.”

“Trevligt och kunnigt bemötande.”

“Bra tekniker”

“Teknikern tog sig god tid att förklara och var öppen för frågor och förslag”

“FÅ och lusläsa avtalet innan installation”

“Säljare som sålde en bra deal”

“Avtalet kom inte”

“Installatören kom trots att avtalet inte fanns”

“Lurendrejare”

👍 69   👎 26

Verisure har bra installationsteknik med tålamod och noggrannhet (98%), tydlig och lärande information om larmet (95%), enkelheten att sköta systemet (91%), och erbjuder en bra tjänst enligt användarna (90%). Det finns dock otydlig kontaktinformation (21%) och vissa användare har haft svårt att få tag på kundvårdsavdelningen (12%). Det finns också en risk för falska larm från innekamerorna vid husdjur (33%), och vissa erbjudanden kan komma sent och leda till missade rabatter (15%). Sammantaget erbjuder Verisure moderna och smarta produkter med en hög servicegrad, men det finns utrymme för förbättring vad gäller kommunikation och kontaktmöjligheter.

Webbplats

“Helhet”

👍 3   👎 0

Verisure-webbplatsen erbjuder enkelhet i att sköta systemet och ger användarna en trygg och enkel upplevelse. Däremot kan vissa användare uppleva att vissa funktioner är begränsade och saknar mångsidighet. (70%)

Returpolicy

👍 1   👎 7

Verisure har en generös returpolicy som ger kunder möjlighet att returnera produkter utan problem. Tyvärr verkar det finnas problem med kvaliteten på utekamerorna och svårigheter att få kontakt med supporten, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Innekamerorna är känsliga för husdjur och kan ibland utlösa larmet, vilket kan vara ett problem för vissa användare. Sammantaget verkar det vara en blandad upplevelse med både fördelar och nackdelar i Verisures returpolicy baserat på omdömena. (33.3%)


Om Verisure

Verisure är ett företag som specialiserar sig på larm- och säkerhetssystem för hem och småföretag. De erbjuder produkter och tjänster som inkluderar inbrottslarm, brandlarm, kameror och smarta hemlösningar. Företaget grundades i Sverige och har sedan expanderat sin verksamhet till flera europeiska länder samt till Sydamerika. Verisure är känt för sin innovativa teknik och för att erbjuda skräddarsydda säkerhetslösningar som möter kundernas specifika behov.


Kontaktinformation

Gumpekullavägen 8

582 78 Linköping

Sverige

☎ 020-7 24 365

🌐 www.verisure.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster