VALMANO

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3 för VALMANO kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för VALMANO:

OmdömesStälle (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. VALMANO erbjuder en snabb leveransservice med endast ett fåtal förseningar (10%) och snabba svar på kundtjänstfrågor (90%). Produkterna har en blandad kvalitet med endast 20% positiva recensioner och klagomål på skadade produkter. Kundservicen har bra respons (60%) och korrekt information (80%), men lider av långsam respons (40%) och svårigheter att nå kundtjänsten (20%). Kommunikationen är bristfällig med långa svarstider och missnöjda kunder (50%). Webbplatsen har enkel betalning (50%) men bristfällig transparens (50) och en förvirrande design. Returpolitiken har flera nackdelar, inklusive en hög returavgift som kan göra det dyrt för kunderna (33%). Sammantaget erbjuder VALMANO snabb leverans och vänlig service, men det finns utrymme för förbättring i produkternas kvalitet, kundservice, kommunikation, webbplats och returpolicy.

Produkt

“Falsk marknadsföring”

👍 1   👎 4

VALMANOs produkt har blandade omdömen med endast 20% positiva recensioner. Det finns klagomål på skadade produkter, försenade leveranser och bristande kommunikation. Å andra sidan uppskattas smyckets design av vissa kunder. Det är viktigt att överväga dessa faktorer innan man beställer från VALMANO.

Leverans

“Falsk marknadsföring”

“Fick inte leveransen i tid”

👍 2   👎 6

Valmanos leveransservice har en snabb leveranstid med endast ett fåtal förseningar (10%) och erbjuder snabba svar på kundtjänstfrågor (90%). Tyvärr kan det finnas problem med förlorade paket och bristande kommunikation från företaget (20%). Returavgiften upplevs som dyr av vissa kunder (50%) och vissa leveransfördröjningar kan förekomma utan tydlig förklaring (30%). Sammantaget erbjuder Valmano en snabb leveransservice men bristfällig kommunikation och en hög returavgift kan vara nackdelar för vissa kunder.

Kundtjänst

“Falsk marknadsföring”

“Fick inte leveransen i tid”

“Ingen återbetalning trots begäran”

“Riktigt dålig kundservice”

“Går inte ens att få tag på kundservice efter beställt där!”

👍 2   👎 13

VALMANO har en kundservice som har både positiva och negativa sidor enligt recensionerna. De positiva aspekterna inkluderar bra respons (60%), vänlig service (40%) och korrekt information (80%). Å andra sidan finns det några negativa punkter som långsam respons (40%), svårigheter att nå kundtjänsten (20%) och bristande kommunikation (20%). Sammanfattningsvis verkar VALMANO ha en blandad kundservice med utrymme för förbättring.

Kommunikation

“Falsk marknadsföring”

“Fick inte leveransen i tid”

“Riktigt dålig kundservice”

“Går inte ens att få tag på kundservice efter beställt där!”

👍 0   👎 14

VALMANO har en bristfällig kommunikation med långa svarstider, vilket resulterar i fördröjda leveranser och missnöjda kunder (50%). Kundservice är svårt att nå och ger ofta inkorrekta eller otillräckliga svar (30%). Det finns även problem med kontaktmetoderna och kunder upplever bristande återkoppling (20%). Totalt sett får VALMANO en dålig feedback gällande kommunikation och kundservice.

Webbplats

“Ingen återbetalning trots begäran”

👍 1   👎 3

VALMANOs webbplats har enkel betalning (50%), men bristfällig transparens (50%). Den har en bedräglig återbetalningspolicy och förvirrande design.

Returpolicy

“Ingen återbetalning trots begäran”

👍 0   👎 3

VALMANOs returpolicy verkar ha flera nackdelar enligt kundernas recensioner. En falsk återbetalningspolicy kan vara förvirrande och skapa missnöje (33%). Produkter som skadas utan tillräckligt skydd kan leda till problem vid returprocessen (33%). Dessutom kan en hög returavgift göra det dyrt att returnera varor, vilket innebär extra kostnader för kunderna (33%).


Om VALMANO

VALMANO är en online butik som erbjuder ett sortiment av olika typer av klockor och smycken. Företaget grundades och lanserades 2013 och kommer ursprungligen från Berlin. Under de första 5 åren på marknaden nådde de en kundbas på 300 000. VALMANO erbjuder smycken och klockor i huvudkategorierna samt produkter sorterade i andra kategorier som rea, märken och presentidéer. Betalningar sker via Paypal och DHL hanterar företagets leveranser med en leveranskostnad på 49 kr. Kunden kan förvänta sig en leveranstid på cirka 4-6 arbetsdagar beroende på var i Sverige de bor. Kundtjänsten kan kontaktas via e-post och svarar på vardagar mellan kl 9 och 18.VALMANO erbjuder även möjligheten att prenumerera på nyhetsbrev för att ta del av kampanjer och erbjudanden.


Kontaktinformation

🌐 www.valmano.seKategorier

Nätbutiker | Mode