Udemy

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Udemy kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Udemy:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Udemy erbjuder bra värde för priset med sina kurser som täcker en mängd olika ämnen och färdigheter (85%), men kvaliteten på vissa kurser kan vara ojämn och det kan vara svårt att veta vilka som passar ens behov bäst (70%). Priset är överkomligt och ger bra värde för pengarna enligt många användare (85%), men kommunikationen med instruktörerna kan vara långsam och svårt att få snabba svar när man behöver hjälp (70%). Sammantaget är Udemy en prisvärd plattform för att lära sig nya färdigheter och utvecklas, trots viss kvalitetsvariation och långsam kommunikation med instruktörer.

Produkt

“Hög kvalitet på kurser”

👍 1   👎 0

Udemy erbjuder bra värde för priset med sina kurser som täcker en mängd olika ämnen och färdigheter. (85%) En nackdel kan vara att kvaliteten på vissa kurser kan variera och det kan vara svårt att veta vilka som är bäst lämpade för ens behov. (70%) Sammantaget är Udemy en prisvärd plattform för att lära sig nya färdigheter och utveckla sig själv. (80%)

Kommunikation

👍 1   👎 0

Udemy har ett överkomligt pris och erbjuder bra värde för pengarna, vilket uppskattas av många användare. (85%) Kan vara svårt att få direkt svar från instruktörer Kommunikationen med instruktörer på Udemy kan vara långsam och det kan vara svårt att få omedelbara svar när man behöver hjälp. (70%)


Om Udemy

Udemy är en online-lärplattform som grundades år 2010. Företaget erbjuder ett omfattande bibliotek av kurser inom en mängd olika ämnesområden, från datavetenskap och programmering till personlig utveckling och konst. Kurserna undervisas av oberoende instruktörer som kan ladda upp sitt eget kursinnehåll. Udemy möjliggör för individer att lära sig i egen takt, förbättra sina färdigheter och främja både personlig och professionell tillväxt. Plattformen riktar sig till både privatpersoner och företag, erbjudandes allt från enstaka kurser till omfattande utbildningsprogram.


Kontaktinformation

🌐 www.udemy.comKategorier

Tjänster | Mjukvara