Tub Family

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Tub Family kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tub Family:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tub Family är ett företag med högkvalitativa produkter och en exceptionell kundservice (90%). Deras snabba leveranser och lösningsorienterade approach har gjort dem mycket rekommenderade av nöjda kunder (95%). Kommunikationen är hjälpsam och effektiv, även om vissa kunder har upplevt problem med färgleverans och längre leveranstider (85%). Deras webbplats erbjuder en trevlig shoppingupplevelse, även om vissa förbättringar kan göras för att öka kundtillfredsställelsen (80%). Trots en flexibel returpolicy finns det utmaningar med returprocessen och packning för retur (75%). Sammantaget erbjuder Tub Family en övergripande bra upplevelse för kunder med högkvalitativa produkter och bra service, även om det finns rum för förbättringar i vissa områden.

Produkt

“Bra kvalitet”

👍 85   👎 1

Tub Family produkten är uppenbarligen av hög kvalitet och håller värmen bra (85%). Den är lätt att fälla upp och ihop, vilket gör den smidig att hantera (80%). Kundtjänsten får höga poäng för att vara lösningsorienterad och hjälpsam (90%), och även den snabba leveransen (85%) uppskattas av kunderna. En del kunder har dock haft problem med trasiga handtag och fel färgleverans (50%), men dessa fel har snabbt rättats till av företaget (80%). Sammantaget verkar detta vara en prisvärd produkt av god kvalitet (85%).

Leverans

👍 52   👎 4

Lätt att fälla upp och ihop, bra kommunikation och extra utrustning vid förlängd leveranstid (90%), supersnabb leverans och effektiv (95%), fantastisk service och produkt (98%), bra isolering och håller värmen (85%), lång leveranstid och fel färgleverans (50%), snabb och vänlig service (95%), riktigt trevlig upplevelse och problemfri leverans (90%). Totalt sett erbjuder Tub Family en bra upplevelse med snabba och vänliga leveranser, men vissa kunder har upplevt problem med färgleverans och längre leveranstider än väntat.

Kundtjänst

👍 65   👎 2

Tub Family erbjuder exceptionell kundservice med lösningsorienterade och vänliga medarbetare. De är snabba på att hantera eventuella problem och levererar hög kvalitet och professionell service (90%). Dessutom kompenserar de för eventuella förseningar och felaktigheter, vilket uppskattas av kunderna (80%). Tub Family är ett pålitligt företag med snabb leverans och fantastiska produkter, vilket gör dem mycket rekommenderade av nöjda kunder (95%).

Kommunikation

👍 29   👎 3

Tub Familys kommunikation får övervägande positiv feedback, med mycket bra samtal och bra service (80%). Kundservicen beskrivs som söt och vänlig, med personlig service vid online-shopping (75%). Det finns dock några klagomål på fel färgleverans (20%) och en längre leveranstid än förväntat (60%). Sammantaget verkar kommunikationen vara bra och hjälpsam, med snabba svar och effektiv kommunikation vid eventuella problem (85%). Rekommenderas varmt för en trevlig och problemfri shoppingupplevelse.

Webbplats

👍 5   👎 1

Tub Familys webbplats har enkel navigering och erbjuder personlig service vid online-shopping, vilket kan vara en stor fördel för många kunder. Leveranserna är snabba och väl förpackade, vilket ger en bra kundupplevelse. Tyvärr finns det inga inre mått angivna på webbplatsen och vissa bilder tas igen, vilket kan förbättras för att öka kundtillfredsställelsen. Sammantaget kan vi rekommendera att handla på tubfamily.dk med en tillförlitlighet på 80%.

Returpolicy

👍 4   👎 3

Tub Family har en flexibel returpolicy som kan vara till nytta om produkten inte uppfyller förväntningarna eller är skadad vid leverans. Det är dock viktigt att notera att vissa kunder har haft problem med returprocessen, vilket kan vara en nackdel. Det kan också vara besvärligt att packa ihop den större badbaljan för retur, vilket kan vara en annan nackdel för kunder som vill returnera produkten. Sammantaget ger Tub Family möjlighet till retur, men det finns vissa utmaningar som kunder kan stöta på. (75%)


Om Tub Family

Tub Family är ett företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av badkar och badrumsprodukter. Företaget grundades år 2005 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Med fokus på kvalitet, design och innovation strävar Tub Family efter att erbjuda sina kunder de bästa produkterna för sina badrum. Trygghet, hållbarhet och kundnöjdhet är viktiga värderingar för företaget.


Kontaktinformation

🌐 tubfamily.seKategorier

Nätbutiker | Barn & Baby