Triwa

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Triwa kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Triwa:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Triwa erbjuder produkter av hög kvalitet med snygg design och tidlös stil. Leveransen är effektiv och tillförlitlig, även om vissa returner kan vara besvärliga. Kundservicen är imponerande med snabb återkoppling och extra åtgärder vid problem, men vissa klagomål om komplicerade returärenden och brist på seriösitet finns. Kommunikationen är effektiv, men kundtjänsten och returprocessen kan förbättras. Webbplatsen är användarvänlig och erbjuder ett brett sortiment av stilrena klockor, även om vissa produkter kan vara dyra och fraktkostnaden högre än genomsnittet. Returpolicien verkar vara problemfri för kunderna men kan behöva förbättras för att öka kundnöjdheten. (75%)

Produkt

“Snygg klocka”

“Heter Power gold”

“Nöjd med allt från Triwa”

👍 22   👎 0

Triwa erbjuder produkter av hög kvalitet till ett bra pris, med väl paketerade och presenterade klockor samt stabila solglasögon. Kundrecensioner visar att Triwa levererar klockor och solglasögon av bra kvalitet med snygg design och tidlös stil. Produkterna levereras som utlovat och får mycket beröm för sin design och exklusiva känsla. Med ett brett utbud av snygga och klassiska klockor har Triwa lyckats glädja sina kunder och fått dem att vara väldigt nöjda med sina köp. (100%)

Leverans

👍 6   👎 2

Triwa levererar snabbt och smidigt med bara ett litet minus på en leverans som tog lite extra tid (10%). Paketen är väldigt fint designade och klockorna levereras som utlovat och i tid (90%). Returfrakten kan dock upplevas som överkomplicerad för vissa kunder (20%). Sammanfattningsvis är leveransen från Triwa effektiv och tillförlitlig med den enda nedsidan att vissa returner kan vara besvärliga (80%).

Kundtjänst

“Perfekt service”

“Nöjd med allt från Triwa”

👍 16   👎 4

Triwa har en imponerande kundservice med snabb och trevlig återkoppling vid problem (80%), gratis reparation och extra åtgärder (100%) och nöjda kunder som uppskattar det bra bemötandet (90%). Tyvärr finns det också några klagomål om komplicerade returärenden och brist på seriösitet (30%). Sammantaget verkar Triwa erbjuda övervägande positiv kundservice med några områden där förbättringar kan göras.

Kommunikation

👍 3   👎 2

Triwa får en hög poäng för snabb återkoppling vid problem (100%), samt för att klockan levererades som utlovat och i tid (100%). Tyvärr får de en låg poäng för usel kundtjänst (0%) och för att ha gjort returärendet komplicerat (0%). Sammantaget verkar deras kommunikation vara effektiv men det finns utrymme för förbättring i kundtjänsten och returprocessen.

Webbplats

“Nöjd med allt från Triwa”

👍 2   👎 0

Triwa:s webbplats är användarvänlig och gör det enkelt att handla online. Sortimentet är brett och erbjuder ett urval av stilrena och moderna klockor. Kundservice är också bra med snabba svar. Däremot kan vissa produkter vara lite dyra och fraktkostnaden är högre än genomsnittet (80%). Sammantaget är det en bra plats att handla klockor på nätet för den som är beredd att betala lite extra för kvalitet och design (75%).

Returpolicy

👍 1   👎 4

Triwas returpolicy verkar vara problemfri för kunderna, med en smidig hantering av returer. Däremot verkar kundtjänsten vara bristfällig och returfrakten överkomplicerad, vilket kan leda till missnöjda kunder. Återbetalningen verkar vara en annan punkt som kan förbättras, då vissa kunder inte är nöjda med processen. Sammantaget verkar Triwas returpolicy vara något komplicerad och kan behöva förbättras för att öka kundnöjdheten. (40%)


Om Triwa

Triwa är ett svenskt företag som grundades 2007 av fyra vänner med målet att förändra klockindustrin genom att kombinera skandinavisk enkelhet och funktionalitet med klassisk elegans. Företaget designar, utvecklar och säljer klockor och andra modeaccessoarer med fokus på hållbarhet och socialt ansvar. De har även engagerat sig i miljövänliga initiativ, bland annat genom att använda återvunna material i sina produkter. Triwa, som står för "Transforming the Industry of Watches", strävar efter att vara ett alternativ till traditionella klockmärken genom att erbjuda moderna och stilrena produkter till medvetna konsumenter.


Kontaktinformation

Östermalmsgatan 26 A

11426 Stockholm

Sverige

📧 info@triwa.com

🌐 www.triwa.comKategorier

Nätbutiker | Mode