Trinny London

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Trinny London kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Trinny London:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Trinny London erbjuder en utmärkt matchning av produkter till användarens hudton (100%) med en smidig applikation som ger naturliga resultat (95%). Prisnivån kan dock vara högre jämfört med andra märken (80%), men kvaliteten och användarvänligheten gör det värt investeringen. Kundtjänsten har fått beröm för att vara hjälpsam och vänlig med snabba svar på frågor (95%), även om det kan vara svårt att nå dem under högtrafikstider (20%). Kommunikationen med kunder är övervägande positiv (92%) och effektiv med tydliga svar, även om viss information kan vara svår att hitta på hemsidan (75%). Sammantaget är Trinny London en bra och populär skönhetsmärke med hög kvalitet och användarvänlighet.

Produkt

👍 1   👎 0

Trinny London erbjuder en utmärkt matchning av produkter till användarens hudton (100%), vilket gör det lätt att hitta rätt nyans. Många användare uppskattar också den smidiga applikationen av produkterna (95%), som ger ett naturligt och polerat resultat. Vissa kunder har dock noterat att prisnivån kan vara högre jämfört med andra märken (80%), men kvaliteten och användarvänligheten gör det värt investeringen.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

Trinny Londons kundtjänst har fått beröm för att ge utmärkt service och för att vara hjälpsamma och vänliga mot kunderna. Många kunder uppskattar snabba svar på frågor och problem (95%), men vissa har även påpekat att det kan vara svårt att nå dem under högtrafikstider (20%). Sammanfattningsvis är majoriteten av kunderna nöjda med Trinny Londons kundtjänst (85%).

Kommunikation

👍 1   👎 0

Trinny London har en utmärkt kommunikation med sina kunder, vilket uppskattas av många. (92%) De svarar snabbt på frågor och ger tydliga och användbara svar. (88%) Dock kan vissa kunder uppleva att viss information kan vara svår att hitta på deras hemsida. (75%) Sammantaget är kommunikationen övervägande positiv och effektiv.


Om Trinny London

Trinny London är ett brittiskt kosmetikaföretag, grundat av Trinny Woodall 2017. Företaget specialiserar sig på skönhetsprodukter och erbjuder ett brett sortiment av smink som är anpassat för att passa olika hudtoner. Trinny London skiljer sig från andra skönhetsmärken genom sitt koncept med stapelbara och portabla förpackningar, vilket gör det enkelt att anpassa och ta med sig sin sminkkollektion. Företagsidén bygger på personlig anpassning och syftar till att ge kunderna möjlighet att hitta produkter som bäst speglar deras individuella skönhet. Sedan dess lansering har Trinny London snabbt vuxit och blivit populärt inte bara i Storbritannien utan även internationellt genom sin online närvaro.


Kontaktinformation

🌐 trinnylondon.comKategorier

Nätbutiker | Kosmetika & Hudvård