torn

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för torn kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för torn:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Torn erbjuder en suverän service med trygg köpupplevelse och professionell hantering av reklamationer (95%). Kundservicen är trevlig och effektiv med snabb respons (87%), vilket ger kunderna en positiv upplevelse. Leveransen är effektiv och snabb, även om vissa problem med underleverantörer kan uppstå (75%). Kommunikationen är övervägande bra med vänlig kundservice, men det saknas ibland information (70%). Hemsidan erbjuder enkel shopping men behöver förbättras med mer information (85%). Reklamationshanteringen är snabb och effektiv, även om återbetalningar kan ta lite lång tid (83%). Sammantaget erbjuder Torn en bra service med nöjda kunder, men det finns områden som kan förbättras för att ytterligare öka kundnöjdheten.

Produkt

👍 21   👎 5

Torn erbjuder en trygg och smidig köpupplevelse med professionell hantering av reklamationer (90%). Kunden uppskattar suveränt företag med snabb och smidig leverans (85%) samt riktigt bra pris på produkten (80%). Dock finns vissa brister som bristande information om demoprodukter och kabelproblem (60%), men företaget kompenserar genom professionell hantering av defekta produkter och snabb hjälp vid felaktiga beställningar (75%). Sammantaget erbjuder Torn en suverän service med låga priser och snabb respons, vilket resulterar i nöjda återkommande kunder. (95%)

Leverans

👍 27   👎 4

Leveransen av torn har en effektiv och snabb service från kundtjänst som löser eventuella problem (75%). Kundservicen är trevlig och hjälpsam, vilket ger en positiv köpupplevelse (90%). Dock finns det vissa problem med underleverantörerna som kan leda till att saker saknas vid leverans (40%). Priserna är bra, men vissa kunder upplever höga fraktpriser (60%). Sammantaget erbjuder leveransen av torn en smidig och snabb transaktion för kunderna, med viss potential för förbättringar i leveransprocessen.

Kundtjänst

👍 71   👎 3

Torn erbjuder en enastående kundtjänst med trevlig och hjälpsam personal samt snabb och smidig support vid eventuella problem med leveranser. Kundtjänsten är professionell, engagerad och effektiv på att lösa eventuella bekymmer, vilket ger kunderna en trygg känsla vid sina beställningar. Med en hög grad av personlig kontakt och snabb respons får Torn höga betyg för sin kommunikation och servicegrad. Trots några få negativa recensioner har de flesta kunder fått en positiv upplevelse med Torns kundservice. (87%)

Kommunikation

👍 22   👎 3

Kommunikationen hos torn beskrivs som övervägande positiv med en trevlig och hjälpsam kundtjänst som ger snabb respons (70%). Kundservice uppskattas för att vara effektiv och service-minded, men vissa anser att det kan vara krångligt och att det saknas information ibland (30%). Generellt sett verkar kommunikationen vara snabb och vänlig, vilket bidrar till en positiv kundupplevelse.

Webbplats

👍 5   👎 2

Torns hemsida erbjuder en smidig upplevelse med bra service och fantastisk support, vilket gör shoppingen enkel för kunderna. Nackdelen är att det saknas viktig information på sidan, vilket kan vara förbättringsområdet för framtiden. Sammantaget får sidan en bra betyg på ca 85%.

Returpolicy

👍 5   👎 1

Torn har en snabb och effektiv reklamationshantering med återbetalningar på både hela och delar av order, vilket uppskattas av många kunder. Dock kan det ibland ta lite lång tid att få tillbaka pengarna, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Totalt sett verkar Return Policy hos Torn vara tillfredsställande med en hög andel positiva recensioner (83%).


Om torn

Företaget Torn är en etablerad aktör inom byggbranschen som har en stark närvaro på marknaden. Företaget grundades med en vision om att erbjuda högkvalitativa byggprodukter och tjänster till sina kunder. Med åren har Torn vuxit och blivit respekterat inom branschen. De strävar efter att göra byggprocessen så smidig som möjligt för sina kunder genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster. Torn har även en tydlig vision om att vara en del av en hållbar framtid genom att erbjuda hållbara produkter och tjänster samt genom att implementera miljövänliga metoder i sin verksamhet. Torn utmärker sig genom att erbjuda en kombination av högkvalitativa produkter, pålitlig service och expertis till sina kunder, vilket har gjort dem till ett populärt val inom branschen. Deras breda sortiment av produkter och deras goda kundservice har varit avgörande faktorer för deras framgång.


Kontaktinformation

Västra Järnvägsgatan 21

11164 Stockholm

Sverige

📧 kontakt@torn.se

☎ 08 505 581 55

🌐 torn.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster