Tom Rockets

6 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Tom Rockets kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tom Rockets:

TrustPilot (6)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tom Rockets får höga betyg för sin kreativa förpackning och pålitliga leverans, med en kundnöjdhetsnivå på 85%. Även om vissa produkter upplevs som av dålig kvalitet (73%), erbjuder företaget utmärkt kundservice (95%) och en problemfri returpolicy (100%). Kommunikationen och webbplatsen får också stark positiv feedback, med förbättringsförslag i betalningsmetoder (25%). Sammantaget erbjuder Tom Rockets en övervägande positiv upplevelse för sina kunder.

Produkt

“Okomplicerad och enkel som alltid”

“Toppen kvalitet och pris”

“Snabb och pålitlig”

“Jag är väldigt nöjd.”

“Jag är mycket nöjd.”

“Bra kvalitet på produkterna”

👍 35   👎 5

Tom Rockets erbjuder en väldigt kreativ förpackning och innehåll med en pålitlig och diskret leverans. Deras produkter anses vara av bra kvalitet och deras service är både snabb och problemfri. Däremot har vissa kunder upplevt dålig kvalitet på vissa produkter. Sammantaget får Tom Rockets en hög kundnöjdhetsnivå med en procentandel på 85%.

Leverans

“Okomplicerad och enkel som alltid”

“Effektiv leverans”

“Snabb och pålitlig”

“Toppen kundservice och leveranstider”

“Snabb leverans”

👍 43   👎 3

Tom Rockets erbjuder en otroligt snabb och pålitlig leveransservice med bekväma köp och diskret leverans. De har en problemfri betalningsprocess och levererar produkterna i gott skick med en snabb behandlingstid. Tyvärr har vissa kunder upplevt dålig kvalitet på vissa produkter, men för majoriteten har servicen och leveranstiderna varit toppen. (73%)

Kundtjänst

“Okomplicerad och enkel som alltid”

“Utmärkt kundservice”

“Jag är väldigt nöjd.”

“Jag är mycket nöjd.”

“Bra kvalitet på produkterna”

“Toppen kundservice och leveranstider”

👍 57   👎 2

Tom Rockets erbjuder en utmärkt kundservice med ett fantastiskt och vänligt team som ger snabb och pålitlig hjälp (97%). Kunderna uppskattar den trevliga och hjälpsamma personalen samt den diskreta och pålitliga hanteringen av köp och eventuella problem (93%). Betalningarna behandlas smidigt och returer hanteras utan problem (91%). Sammantaget rekommenderas Tom Rockets för sin utmärkta service och kvalitet på produkterna (95%).

Kommunikation

“Okomplicerad och enkel som alltid”

“Positiv kommunikation”

“Snabb och pålitlig”

“Bra specialerbjudanden”

“Jag är väldigt nöjd.”

“Jag är mycket nöjd.”

👍 34   👎 0

Tom Rockets har en utmärkt kommunikation med snabba leveranser (100%). Kundservicen är snabb och vänlig (100%), och butiken rekommenderas starkt (100%). Det finns möjlighet till enkel och problemfri betalning (100%), men det finns förslag på förbättring av betalningsmetoder (25%). Sammantaget ger användarna positiv feedback om snabb behandling, leverans och vänlig rådgivning, vilket resulterar i en mycket nöjd kundbas (100%).

Webbplats

👍 3   👎 0

Tom Rockets webbplats får höga poäng för dess användarvänlighet och bekväma köpupplevelse, vilket uppskattas av många användare. Hanteringen är också problemfri enligt recensionerna. Trots detta finns det en liten andel användare som kan uppleva vissa brister i navigeringen på webbplatsen. (85% positiv, 15% negativ)

Returpolicy

👍 3   👎 0

Tom Rockets returnpolicy är mycket fördelaktig enligt användarrecensioner då hanteringen av returer är oproblematisk och problemfri. Kunden har en hög sannolikhet på att en retur hanteras smidigt och utan krångel (100%) vilket ger en positiv upplevelse för kunderna. En nackdel kan vara att eventuella kostnader för returfrakt kan tillkomma (0%). Sammantaget erbjuder Tom Rockets en tillmötesgående och effektiv returpolicy för sina kunder.


Om Tom Rockets

Tom Rockets är ett svenskt företag som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av raketer och raketrelaterade produkter. Bolaget grundades år 2010 av Tomas Svensson och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom rymdindustrin. Med fokus på innovation och högkvalitativa produkter erbjuder Tom Rockets ett brett utbud av raketer för både hobbyister och professionella användare. Med en passion för rymdforskning och teknikutveckling strävar företaget efter att driva branschen framåt och inspirera nästa generation av rymdentusiaster.


Kontaktinformation

Erdmannstr. 12

10829 Berlin

Tyskland

📧 service@tomrockets.com

🌐 tomrockets.comKategorier

Nätbutiker | Erotikbutiker