Purevpn

Alla recensioner

Purevpn

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Purevpn

Nästan allting här i världen i dagsläget sköts via datorer och det krävs internet till allting för att det ska kunna skötas. Det är smidigt att det har blivit så och det har även lett till att människor kan göra saker mer självständigt hemifrån via en dator. Tekniken och internet blir hela tiden större för varje dag som går och redan är det så att vi kan jobba hemifrån via en dator, vi kan handla all mat och andra nödvändigheter via en dator och så vidare. Hemsidor, tjänster och liknande ser olika ut i alla länder, i vissa länder har man kanske inte tillgång till allt material som andra länder har och så vidare. Men nuförtiden finns det företag som erbjuder sina kunder möjligheten att ändra sin IP adress för att sedan kunna se på material på olika hemsidor från valfritt land. Purevpn är ett företag som erbjuder sina kunder möjligheten att ändra sin IP – adress på valfri enhet. 

Hur mycket kommer jag att behöva betala för denna tjänsten som Purevpn erbjuder? On det är så att jag känner mig missnöjd över något eller om jag vill lämna in en reklamation? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer informtion om Purevpn
Under 2006 lanserades och grundades företaget Purevpn och finns i dag tillgängliga i flera länder runt om i världen. När företaget startade erbjud de sina kunder möjligheten att ändra sina IP – adresser i sin dator, när företaget hade funnits en tid kunde kunderna även ändra sin IP – adress i sin mobil. I dag är Purevpn verksamma i 140 länder, och de har mer än 6 500 olika servrar som personer kan ansluta sig till. 

Vad erbjuder Purevpn sina kunder?
Företaget erbjuder sina kunder olika prenumerationsalternativ vilket betyder att priserna kan variera samt hur lång prenumeration det handlar om. Vissa prenumeration är tex några månader medans andra kan vara upp till 5 år. Purevpn erbjuder produkter som tex: Mac VPN, Windows VPN, iOS VPN, Android VPN och så vidare. De har även en skild VPN för personer som håller på med gaming samt en Business VPN. Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att växla mellan olika språk att använda hemsidan på men priserna står oberoende i amerikanska dollar. 

Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos Purevpn?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att se en ”FAQ” vilket innebär att de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten hos företaget kan hen göra det genom att skicka e-post till dem eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Skulle man vilja lämna in en reklamation till företaget av någon orsak så kan hen göra det genom att först kontakta kundtjänsten hos företaget. 

Har du någon erfarenhet av Purevpn? Om du har det kan du skriva en egen recension om dem där du berättar vad du tyckte om tjänsten de erbjuder, hur kundservicen var och om tex var tvungen att göra en reklamation. 


Hur fungerar VPN?