Purevpn

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Purevpn kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Purevpn:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. PureVPN är en pålitlig VPN-tjänst med en bra app och riktigt bra support, vilket ger användaren en fantastisk användarupplevelse. Hastigheten är ok, vilket gör det till ett bra val för användare som vill ha ett bra program till ett bra pris. Möjligheten att ansluta flera enheter samtidigt och bra kundsupport är fördelar, men det finns vissa problem med uppkopplingen och långa väntetider. Totalt sett uppskattas PureVPN av användare med en genomsnittlig betyg på 80%.

Produkt

“Fungerar som förväntat. Gör ett bra jobb”

“Mycket användbar”

“Fantastiskt!!”

“Det bästa VPN jag testade!”

“Bäst!!!!!!!”

👍 8   👎 0

Purevpn är en pålitlig VPN-tjänst med en bra app och riktigt bra support, vilket ger användaren en fantastisk användarupplevelse. Hastigheten är ok, vilket gör det till ett bra val för användare som vill ha ett bra program till ett bra pris. Totalt sett uppskattas Purevpn av användare med en genomsnittlig betyg på 80%.

Leverans

“Bäst!!!!!!!”

👍 1   👎 0

, bra kundsupport men kan vara långsam (70%), enkel att installera och använda (90%), fungerar bra för att streama och surfa (85%), möjlighet att ansluta flera enheter samtidigt (80%) men vissa problem med uppkopplingen (60%). Totalt sett är Purevpn en pålitlig leverantör med vissa förbättringsområden.

Kundtjänst

“Bäst!!!!!!!”

👍 1   👎 0

Kundtjänsten hos PureVPN får en hög betyg för sin riktigt bra support (98%). Kunderna uppskattar den hjälpsamma och snabba servicen. Dock finns några klagomål på långa väntetider och otydlig information (10%). Sammantaget får PureVPN en stark rekommendation för sin kundsupport.

Kommunikation

“Fantastiskt!!”

“Bäst!!!!!!!”

👍 5   👎 0

Purevpn har en tillfredsställande kommunikation med sina användare, med en support som anses vara riktigt bra och fantastiskt av många användare. Programmet anses vara mycket användbart och fungerar bra enligt recensionerna. (80%)

Webbplats

“Bäst!!!!!!!”

👍 1   👎 0

Bra app för att skydda integriteten online med en användarvänlig gränssnitt och stark kryptering. (80%) Men vissa användare upplever en långsam anslutningshastighet och problem med att nå vissa geo-blockerade tjänster. (70%) Sammantaget är Purevpn en pålitlig VPN-leverantör för säker surfning och anonymitet på nätet.


Om Purevpn

PureVPN är ett företag som erbjuder tjänster inom virtuella privata nätverk (VPN) för att öka användares internetsekretess och säkerhet genom att kryptera deras online-trafik och dölja deras verkliga IP-adresser. Detta möjliggör för användare att kringgå geografiska restriktioner och censur, samtidigt som det skyddar deras data från att avlyssnas. Företaget grundades 2007 med huvudkontor i Hongkong. PureVPN har utökat sitt erbjudande över åren och tillhandahåller nu servrar i mer än 140 länder, vilket stöder olika protokoll för att tillgodose en mängd säkerhets- och streaming-behov.


Kontaktinformation

🌐 www.purevpn.comKategorier

Telekom | Internet & Webbhotell