OmdömesStalle

  Recensioner McAfee

  Världen är progressiv när det gäller teknik som släpps. För att hänga med så måste man konstant hålla sig uppdaterad, läsa nyheter, recensioner, instruktioner om den nya tekniken. När det gäller tekniken inom elektronik, ibland annat datorer så stämmer detta även mer. Företag som förr klarat sig med fysiska butiker har det besvärligt idag på grund av datorns framgång. Datorns framgång har omvandlat sättet hur företag säljer produkter/tjänster, men även hur företagen måste sköta sin marknadsföring. Orsaken till detta är på grund av att näthandeln har börjat dominera marknaden.

  Går det att utnyttja så kommer någon att göra det, och detta är exakt det som har pågått med datorer de senaste decennierna. Internet är en stor koppling mellan de datorer som har tillgång till det. Detta betyder att om man är uppkopplad till internet i Sverige, så är det fullt möjligt för någon annan att få kontakt med ens dator, oberoende var hen befinner sig, så länge som båda har en koppling till internet. På grund av denna möjlighet att få kontakt med andra datorer så har människor kommit på sätt att slippa in på andras datorer obevakat.

  Utan att gå allt för mycket på detalj så brukar man kalla dessa virus eller spionprogram. Oberoende om man är företagare eller privat användare så är det väldigt viktigt att man har koll att ingen slipper in på ens dator. Varför? För att idag kan man ha pengar, bankuppgifter eller andra privata detaljer direkt kopplade till både dator och internet. Därför finns det också en mängd olika program som gör det svårare för dom som försöker slippa in i ens dator. Dessa program kallas antivirusprogram, och McAfee är en av dem.

  Mer om McAfee

  McAfee är grundat och lanserat i USA år 1989 av John McAfee. Företaget ägs av Intel Corporation. McAfee fokuserar på lösningar runt datorsäkerhet för företag, men också för konsumentmarknaden. I Sverige är McAfee en av ledande leverantörerna på grund av stark marknadsföring under 1990-talet.

  John Mcafee: The Craziest Man In Tech

  Vad erbjuder McAfee?

  Skyddar din dator mot farliga program. McAfee har även olika versioner av deras antivirusprogram. Individuellt skydd – detta betyder att man har tillgång till McAfee på 1 enhet. Om man är en familj, eller en grupp av människor så har de versioner för 5 och 10 användare. Priserna på dessa skiljer inte så drastiskt, men priset har ungefär ett medeltal på 350 kr.

  Hur får man kontakt med McAfee?

  Med teknik kommer frågor, har man frågor eller funderingar till McAfee så kan det löna sig att först gå in på deras hemsida för att läsa genom de vanligaste frågorna och svaren till dem. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta företaget via deras kundsupport. Man hittar till deras kundsupport genom McAfee hemsidan.

  Skriver man en recension så hjälper man andra att överväga om ett visst företag är värt deras tid eller ej. En recension är en erfarenhet, och har man en erfarenhet som man vill dela med sig så tar det heller inte många minuter att skriva ut det. Kom ihåg att alla recensioner ska var äkta.


  McAfee
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om McAfee

  Din recension

  FAQ

  Är McAfee ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om McAfee. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder McAfee?

  McAfee är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Mjukvarulösningar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van McAfee gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.