OmdömesStalle

  Recensioner Allabolag

  Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon privatperson eller företag så vill man oftast ta reda på så mycket man bara kan om just personen eller företaget i fråga. Är man just i denna situation så kan man börja googla runt och ta reda på information som tex investeringar eller någon typ av kreditinformation. Men att börja ta reda på denna information själv kan vara ganska svårt samt att de är ganska tidskrävande och man har oftast annat att stå i. Men just därför finns det företag som kan ta reda på all denna information om både privatpersoner och företag. Allabolg är ett företag som valt att rikta in sig på bolagsinformation och inte på privatpersoner.

  Om man väljer att betala för tjänsten som Allabolag erbjuder kommer det att vara värt pengarna? Om jag ångrar mej över något jag betalat redan hos företaget, vad ska jag göra då? Kan jag söka upp information om någon person som inte befinner sig i Sverige eller ej? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Om Allabolag

  Under 2007 lanserade företaget Allabolag sin webbplats vilket fungerar som en sökmotor för olika bolag runt om i landet. Sedan 2013 är det bolaget UC-koncernern som äger och driver Allabolag och sedan juli 2018 är både Allabolag och UC en del av det nordiska företaget Eneto Group. Årligen omsätter företaget cirka 1,45 miljarder euro och de har cirka 420 personer anställda som arbetar på 8 olika orter runt i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Allabolag är verksamma online och driver inte någon fysisk butik eller annan typ av fysisk verksamhet.

  Enklare liv med våra e-tjänster

  Tjänsten som Allabolag erbjuder

  Personer kan använda sig av tjänsten som Allabolag erbjuder kostnadsfritt, men det finns även ett prenumerationsalternativ som kostar en fast månadskostnad men då finns det fler funktioner att at del av för användaren. Det alternativen som kostar så är 89 kr i månad och då får användaren ta del av uppgifter som tex registreringsbevis, upp till 12 års historik som tex årsredovisning osv, samt 10 stycken kreditupplysningar och betalningsanmärkningar. Inne på hemsidan finns även möjligheten att jämföra olika svenska bolag och då få en överblick över uppgifter som löner, omsättning, tillgångar och annat. Upp till 5 bolag kan jämföras på en gång.

  Kontakta kundtjänsten hos Allabolag

  Är det kanske så att kunderna undrar över något så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns.

  Har du använt dig av någon tjänst som Allabolag erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga.


  Att handla säkert online.

  Allabolag
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Allabolag

  Din recension

  FAQ

  Är Allabolag ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Allabolag. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Allabolag?

  Allabolag är huvudsakligen aktivt i Tjänster kategorin, mer specifikt inom Nätundersökningar & Undersökningspaneler, Övriga Tjänster. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allabolag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.