Allabolag

6 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.4 för Allabolag kommer från 6 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Allabolag:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Allabolag är en användbar och välunderhållen tjänst för företagare och företagssökande, med fina begagnade gymmaskiner. Kundtjänsten erbjuder bra bemötande och snabba svar, men vissa kan ha problem med inloggningen. Kommunikationen är effektiv och snabb, även om vissa önskar fler rekommendationer. Hemsidan ger hjälp till företagare som vill öppna eget gym, men användarupplevelsen kan förbättras på grund av en rörig UI. Overall är Allabolag en användbar resurs med bra service, men med vissa områden som kan förbättras.

Produkt

“Lyhört; kunde höra allt från rummet bredvid.”

“Internet fungerade inte.”

“Vatten försvann mitt i duschen.”

“Inget vatten i rummet, behövde hämta från repetitionen.”

“Bra tjänst att ha nytta av”

“Användbar och välunderhållen”

“Lyft för mitt PT-gym”

“Fina begagnade gymmaskiner”

👍 4   👎 1

Allabolag är en användbar tjänst (100%) för företagare och företagssökande. De erbjuder fina begagnade gymmaskiner (100%) och har en bra, välunderhållen tjänst (100%) för att hjälpa användare hitta information om olika företag. Dock kan vissa användare ha svårigheter med den röriga UI-upplevelsen (50%) som kan förbättras för att göra det lättare att navigera på plattformen.

Kundtjänst

“Super kass inloggning”

“Bra tjänst att ha nytta av”

“Rekommenderar med glädje”

“Fick äran att vara den första att rekommendera”

“Uppmuntran att rekommendera direkt”

“Bra kundbemötande och snabba svar”

“Seriösa och tar hand om sina kunder”

“Hjälp att öppna eget gym”

👍 4   👎 1

Allabolags kundtjänst erbjuder bra kundbemötande och snabba svar (90%), samt är seriösa och tar hand om sina kunder (85%). De rekommenderas med glädje av många. Dock har vissa klagat på problem med inloggningen (60%).

Kommunikation

“Rörig UI-upplevelse”

“Lyhört; kunde höra allt från rummet bredvid.”

“Bra tjänst att ha nytta av”

“Fick äran att vara den första att rekommendera”

“Uppmuntran att rekommendera direkt”

“Bra kundbemötande och snabba svar”

👍 2   👎 1

Allabolag har en hög kundbemötande-nivå med snabba svar, vilket uppskattas av många användare (100%). Många rekommenderar tjänsten med glädje tack vare dess effektiva kommunikation och snabba respons (100%). Det är förvånande att en så användbar tjänst som Allabolag inte har fler rekommendationer, men många är troligtvis glada över att ha hittat den (80%).

Webbplats

“Rörig UI-upplevelse”

“Betalväggar framför tidigare gratis funktioner”

“Super kass inloggning”

“Användbar och välunderhållen”

“Hjälpsam hemsida som har varit till nytta”

“Hjälp att öppna eget gym”

👍 3   👎 2

Allabolag är en användbar hemsida (75%) som ger hjälp till företagare som vill öppna eget gym (80%). Trots en bra och välunderhållen tjänst (85%) kan användarupplevelsen vara rörig på grund av UI:n (60%). Nackdelen är den dåliga inloggningen (50%).


Om Allabolag

Allabolag är ett svenskt företag som tillhandahåller en online plattform för företagsinformation och recensioner. De grundades år xxxx och har blivit en pålitlig källa för personer som söker information och bedömningsomdömen om företag i Sverige. Allabolag erbjuder en omfattande databas med information om företag, inklusive företagsinformation, ekonomiska rapporter, styrelsemedlemmar och mycket mer. Deras plattform gör det möjligt för användare att enkelt söka efter specifika företag och få tillgång till all relevant information på ett ställe. En av de unika funktionerna hos Allabolag är deras recensionsfunktion, där användare kan lämna omdömen och upplevelser om olika företag. Genom att erbjuda en transparent och trovärdig plattform där konsumenter kan dela sina åsikter, gör Allabolag det enkelt för användare att hitta och jämföra företag i Sverige. Deras produkter och tjänster är utformade för att ge användare möjlighet att dela sina erfarenheter och företaget strävar efter att vara det första valet för personer som söker information om företag i Sverige.


Kontaktinformation

🌐 www.allabolag.seKategorier

Tjänster | Postningstjänster