Tiziana Fausti

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.6 för Tiziana Fausti kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tiziana Fausti:

TrustPilot (12)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tiziana Fausti:s webbplats erbjuder fantastiska produkter av hög kvalitet till bra priser med snabb frakt och utmärkt kundservice (100%). Sortimentet av plagg är brett och varierat (100%) och webbplatsen är lätt att navigera på för en smidig shoppingupplevelse (100%). En bra butik för modeintresserade som letar efter lyxiga kläder och accessoarer (100%).

“Extremt besviken över att beställa en skjorta online”

“Förlorade 480 euro och nu måste kontakta PayPal för att bevisa företagets lögn”

“Fantastiska produkter, priser, frakt och service”

👍 4   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Elliot Kenny - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Extremt besviken över att beställa en skjorta online
  • Fel storlek och vägrar att återbetala för att skjortan ser använd ut
  • Förlorade 480 euro och nu måste kontakta PayPal för att bevisa företagets lögn

Brian Alan Lane - 6 år sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastiska produkter, priser, frakt och service