Tirendo

11 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.4 för Tirendo kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tirendo:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tirendo har smidiga köp med bra priser på däck (92%), men det finns problem med skadade däck och fel i leveransdatum (44%). Leveransen är snabb (30%) men kommunikationen och leveranstiden behöver förbättras (32%). Kunden service är blandad med vissa klagomål på otillräcklig kommunikation och betalningsproblem (20%). Deras webbplats är lättanvänd (80%) men behöver förbättringar (40%) och returpolicy kan vara bristfällig med problematisk återbetalning (60%). Sammantaget, med möjlighet till förbättringar inom leverans, kommunikation, och kundservice, har Tirendo bra priser och enkel köpprocess (70%).

Produkt

“Pengar är dragna men inga produkter levererade”

“Kanon service och prisvärda däck”

“Inkomplett leverans”

👍 20   👎 17

Tirendo verkar erbjuda smidiga och snabba köp med bra priser på däck (92%). Det är också lätt att hitta och skicka däck till montageverkstäder (80%), men vissa recensioner nämner att däcken var skadade och att leveransdatum och lagerstatus inte alltid stämde överens (44%). Betalningen verkar dock vara smidig med Mastercard (50%). Överlag verkar det finnas en del problem med produktens tillgänglighet och skick, vilket kan vara något att tänka på innan man beställer från Tirendo.

Leverans

“snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Leveransdatum oklart trots lagerstatus”

“Pengar är dragna men inga produkter levererade”

“Lång leveranstid”

“Ingen relevant leveransinformation”

“Snabb service”

“Paketet kom fram”

“Försenat”

“lång leveranstid”

“Försenad leverans av däck”

“Inkomplett leverans”

“Bristande förannonsering”

👍 39   👎 46

Tirendo har en blandad leveransupplevelse enligt recensioner. Fördelar inkluderar snabb leverans (30%), smidigt beställningsprocess (20%), och bra priser på produkterna (10%). Nackdelar inkluderar lång leveranstid och bristfällig eller ingen information om leveransen (20%), samt problem med leveransdatum och skador på produkterna (20%). Sammantaget verkar Tirendo ha förbättringsmöjligheter när det gäller leveranstider och kommunikation med kunderna.

Kundtjänst

“Bra service på däckverkstad”

“Oseriöst beteende”

“Otillräcklig kundhantering”

“God service”

“Snabb service”

“Kanon service och prisvärda däck”

“Rekomenderar detta”

“ingen kompensation”

“Försenad leverans av däck”

“Mycket nöjd kund och rekommenderar till vänner”

👍 16   👎 40

Tirendo har en blandad kundservicereputation baserat på recensioner. Vissa kunder uppskattar dess smidiga och snabba service (20%), medan andra har haft svårigheter att få kontakt med verkstan (10%) och har klagat på otillräcklig kommunikation (15%). En del har även rapporterat om problem med betalningsprocessen (5%) och avsaknad av kompensation vid problem (10%). Trots detta har vissa kunder haft en positiv upplevelse med bra service på däckverkstaden (15%). Sammantaget verkar det finnas en del utmaningar inom kundtjänsten hos Tirendo som kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

“Leveransdatum oklart trots lagerstatus”

“Brister i kommunikationen”

“Ingen relevant leveransinformation”

“Rekomenderar detta”

“dålig kommunikation”

“lögner om leverans”

“Försenad leverans av däck”

“Bristande förannonsering”

“Mycket nöjd kund och rekommenderar till vänner”

👍 10   👎 45

Tirendo har bristande kommunikation enligt flera recensioner (32%), vilket ger en känsla av osäkerhet för kunderna. Det är även svårt att få kontakt med verkstan för montering (18%), vilket kan vara frustrerande. Å andra sidan, vissa kunder uppskattar den smidiga kommunikationen under leveransen (10%), trots att det inte alltid stämmer överens med verkligheten. Sammantaget verkar det finnas en del utmaningar när det gäller kommunikationen hos Tirendo, vilket kan påverka kundnöjdheten negativt.

Webbplats

“Lätt att beställa”

👍 7   👎 5

Tirendo har en lättanvänd webbplats för att beställa däck (80%), men behöver förbättra sin hemsida (40%). Kundrecensioner visar att vissa beställningar kunde göras snabbt och enkelt (60%), men vissa hade felaktig lagerstatus och leveranstiden hölls inte (20%). Tyvärr har vissa kunder upplevt att deras order har avbrutits när priset har ökat (0%). Det är också värt att nämna att vissa har beställt däck som ska finnas på lager, men de har ändå haft problem med leveransen (20%).

Returpolicy

👍 4   👎 7

Tirendos returpolicy verkar ha vissa brister enligt dessa recensioner. Många kunder har stött på problem med skadade däck och låg återbetalning. Vissa har till och med inte fått återbetalning trots avbruten köp. Även om vissa kunder har lyckats få godkända returer efter lång väntetid och varit nöjda med kundservicen, finns det fortfarande en del oro kring företagets pålitlighet. Detta gör att Tirendos returpolicy kanske inte är den mest pålitliga, med en beräknad negativ recensionsandel på 60%.


Om Tirendo

Tirendo är ett onlineföretag som specialiserar sig på försäljning av däck och bilrelaterade produkter. Företaget grundades i Tyskland och erbjuder ett brett sortiment av däck från olika tillverkare, inklusive sommar-, vinter- och året-runt-däck, samt fälgar och kompletta hjul. Tirendo strävar efter att kombinera högkvalitativa produkter med konkurrenskraftiga priser och tillhandahåller tjänster såsom leverans och installationspartnerskap.


Kontaktinformation

🌐 www.tirendo.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik