Tigoo

17 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.4 för Tigoo kommer från 17 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Tigoo:

TrustPilot (17)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tigoo har ett brett sortiment till bra priser (80%), men det finns klagomål på dålig kvalitet på vissa produkter (20%). Leveransen kan vara snabb och kundservicen utmärkt (70%), men det förekommer lång behandlingstid (30%) och brist på information om lagersaldo (40%). Kommunikationen brister med svårtillgänglig kundtjänst (60%) och lång leveranstid (27%). Trots vissa nackdelar finns det nöjda kunder och personligt bemötande (60%). Sammantaget har Tigoo blandade recensioner med utrymme för förbättringar.

Produkt

“Falska - parfymer”

“Stort sortiment, bra priser, snabba leveranser och utmärkt kundservice.”

“Delar uppgifter med partners”

“Fejkade produkter”

“parfym konstig/skadad i munstycket”

“hjälp att leta på en parfym”

“Varan var i dåligt skick”

“Bästa produkterna”

“Felfri beställning”

“Okraftig rabattinformation”

“Mycket välutrustad butik med fina erbjudanden.”

“Kvalitet rakt igenom.”

“Smidigt och bra”

“Snabbt”

“Bra priser, bra utbud”

👍 19   👎 32

Tigoo har ett stort sortiment och bra priser (80%), men det finns klagomål på dålig kvalitet på vissa produkter (20%). Leveransen kan vara snabb och kundservicen utmärkt (70%), men vissa kunder upplever lång behandlingstid (30%) och brist på information om lagersaldo (40%). En del kunder tycker att företaget är oseriöst (20%), medan andra är nöjda med både produkten och kundkontakten (60%). Det finns även klagomål på tekniska problem och felaktiga priser (30%). Sammantaget verkar Tigoo erbjuda ett brett utbud till bra priser, men med vissa brister i kvalitet och leveransprocessen.

Leverans

“Uselt”

“Ingen uppdatering om leverans”

“Svårt att annullera beställningen”

“Stort sortiment, bra priser, snabba leveranser och utmärkt kundservice.”

“lång leveranstid”

“Ingen leverans”

“Långsam leverans”

“Felfri beställning”

“Snabbt”

“Bra leverans och kvalitet”

👍 17   👎 103

Tigoo har ett stort sortiment och erbjuder bra priser samt snabba leveranser. Kundservicen är utomordentlig och har kompenserat för sena leveranser. Tyvärr är leveranstiden ofta lång och det saknas ibland uppdateringar om förseningar, vilket kan innebära frustration för kunderna. Det finns även bristande kommunikation och osäkerhet kring leveransinformationen. (40%)

Kundtjänst

“Uselt”

“Helt värdelös kundtjänst”

“Varnar för butiken”

“Stort sortiment, bra priser, snabba leveranser och utmärkt kundservice.”

“Superbra service!!”

“dåliga omdömen”

“jättetrevligt samtal”

“hjälp att leta på en parfym”

“Ingen leverans”

“Kundtjänst svarar inte”

“Kunde inte avboka beställning”

👍 40   👎 134

Tigoo har en blandad kundservice, med positiva och negativa aspekter. Positivt är att de erbjuder kompensation för sena leveranser och har ett stort sortiment med bra priser. Dessutom ger de personligt bemötande och snabba leveranser (40%), men det finns också negativa sidor såsom svårighet att annullera beställningar och lång leveranstid. Det finns också klagomål om bristande kommunikation och svårighet att nå kundtjänst (60%). Sammantaget finns det utrymme för förbättringar för att ge en mer enhetlig och effektiv kundserviceupplevelse.

Kommunikation

“Uselt”

“Helt värdelös kundtjänst”

“Ingen uppdatering om leverans”

“Svårt att annullera beställningen”

“Varnar för butiken”

“Stort sortiment, bra priser, snabba leveranser och utmärkt kundservice.”

“Delar uppgifter med partners”

“dåliga omdömen”

“Kundtjänst svarar inte”

“Okraftig rabattinformation”

“Smidigt och bra”

“Snabbt”

👍 14   👎 107

Tigoo har en lång leveranstid (27%) och bristande kommunikation (18%), vilket gör det svårt att få information om beställningen. Kundtjänsten är svår att nå (15%) och det finns problem med betalningspåminnelser trots utebliven leverans (8%). Trots dessa nackdelar, erbjuder företaget bra kundservice (12%) och personligt bemötande (10%) när kontakt tas vid reklamationer. Sammantaget har Tigoo blandade recensioner när det gäller kommunikation, med utrymme för förbättringar.

Webbplats

“Delar uppgifter med partners”

“svårnavigerad sida”

“Smidigt och bra”

👍 1   👎 26

Tigoo är en Skandinavisk butik med kinesisk service som har en hemsida som är svårnavigerad och där det tar lång tid att hitta det man söker (75%). Det finns problem med inloggning och service är i princip icke-existerande (90%). Leveranstiden är lång och informationen om leveransen är osäker (85%). Det verkar vara svårt att kommunicera med företaget och flera kunder har haft problem med att få sina produkter levererade (80%). Trots detta finns det även nöjda kunder som är glada över sina köp på Tigoo.com (10%).

Returpolicy

“Uselt”

“Ingen retur”

“Ingen leverans”

“Varan var i dåligt skick”

👍 0   👎 22

Tigoo har en problematisk returpolicy med många klagomål från kunder. Många upplever problem med att få återbetalning, leverans saknas och fakturor makuleras inte i tid. Returfrakten måste betalas av kunden och en del produkter skickas i begagnat skick utan förpackning. Företaget anses vara oseriöst av flera kunder på grund av långsam leverans och bristande service. Totalt sett verkar Tigoo ha en ineffektiv och otillfredsställande returpolicy enligt recensionerna. (47%)


Om Tigoo

Tigoo är ett svenskt företag som grundades i Sverige och erbjuder sina kunder parfymer och andra skönhetsprodukter online via deras hemsida. Företaget är en certifierad e-handel och garanterar produkternas äkthet. Tigoo har ett brett sortiment och erbjuder leverans till alla EU-länder. Kunden kan förvänta sig att få sitt paket inom 9 dagar och spåra det med hjälp av DHL. Vid beställning av minst 2 produkter på hemsidan är fraktkostnaden gratis, annars tillkommer en fraktkostnad på 45 kr. Tigoo har även ett nyhetsbrev för att informera om kommande kampanjer och erbjudanden. För att nå kundtjänsten kan man använda det frågeformulär som finns på hemsidan. Tigoo erbjuder även information om sina produkter samt svarar på vanliga frågor på sin hemsida.


Kontaktinformation

Vasatorpsvägen 1E

254 57 Helsingborg

Sverige

📧 info@tigoo.com

🌐 tigoo.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv