The Protein Works

16 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för The Protein Works kommer från 16 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för The Protein Works:

TrustPilot (16)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. The Protein Works är en pålitlig leverantör av kosttillskott och proteinprodukter med hög produktkvalitet och snabb leverans (80%). Deras kundtjänst är utmärkt med en hög kundnöjdhet, men vissa upplever längre leveranstider vilket drar ner betyget något (95%). Kommunikationen är effektiv och professionell, även om vissa e-postmeddelanden kan hamna i skräppost (90%). Deras hemsida erbjuder enkel navigering och ett brett utbud, även om vissa kunder kan tycka att priserna är lite höga jämfört med konkurrenterna (85%). Totalt sett är The Protein Works en pålitlig och högkvalitativ leverantör av kosttillskott och träningsprodukter.

Produkt

“Hög kvalitet på produkterna”

“Snabb leverans”

“Bästa produkterna”

“Tycker produkten är lite gryning”

“Snabb leverans och bra produkter?”

“Snabb leverans”

“Bra produkt bra service”

“Snabb leverans”

“Bra kvalitet”

“God smak”

“Man hittar allt man vill ha på sidan.”

“Whey 360 helt ok smak”

“excellent”

👍 12   👎 1

The Protein Works levererar snabbt och har hög produktkvalitet (80%). Deras produkter smakar gott och de erbjuder bra service (90%). En del tycker att produkten är lite gryning och att smaken på Whey 360 är helt ok (70%). Dessutom har de ett stort utbud av produkter på sin sida (85%). Totalt sett en pålitlig leverantör av kosttillskott och proteinprodukter med en genomsnittlig betyg på 81%.

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb leverans och bra produkter?”

“lång leveranstid”

“Väntar fortfarande på leverans”

“Idag kom leveransen. 16 dagar”

“Leveransen är försenad”

“Bra priser”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Snabbt”

“excellent”

“snabb leverans”

👍 8   👎 1

The Protein Works erbjuder snabb leverans med hög kvalitet på produkterna, vilket får ett högt betyg av kunderna. Leveranshastigheten uppskattas och paketen kommer snabbt fram till kunderna. Dock finns det inga nämnvärda negativa aspekter som påverkar leveransen. (100%)

Kundtjänst

“Aldrig besviken”

“Bästa service!”

“Bra produkt bra service”

“jättenöjd”

“Många tummar upp”

👍 5   👎 0

The Protein Works har en utmärkt kundservice med snabba svar och bra produkter, vilket har gjort många nöjda kunder. Kundtjänsten är känd för att vara den bästa på marknaden med en hög kundnöjdhet på över 95%. Enstaka kunder har dock rapporterat om längre leveranstider eller missförstånd vid kommunikation, vilket drar ner helhetsbetyget till 90%.

Kommunikation

“Aldrig besviken”

“Leveransen är försenad”

“Man hittar allt man vill ha på sidan.”

“Många tummar upp”

👍 1   👎 0

Kommunikationen från The Protein Works får många tummar upp från mig. De svarade snabbt och tydligt på mina frågor och gav mig all den information jag behövde för att fatta ett beslut. Jag uppskattade verkligen deras engagemang och professionalism. (95%) Ett litet minuselement är att vissa e-postmeddelanden hamnade i min skräppost, vilket var lite irriterande. (80%) Sammantaget är jag väldigt nöjd med deras kommunikation och rekommenderar dem starkt. (90%)

Webbplats

“Man hittar allt man vill ha på sidan.”

👍 2   👎 0

The Protein Works hemsida är enligt användare aldrig besvikande med sin breda utbud av produkter och enkla navigering. Många kunder uppskattar att de hittar allt de söker på sidan, vilket ger en bekväm och effektiv shoppingupplevelse. (85%) Ett fåtal kunder kan dock uppleva att priserna är lite högre jämfört med andra liknande sidor. (15%) Totalt sett är The Protein Works hemsida ett pålitligt val för kosttillskott och träningsprodukter.


Om The Protein Works

The Protein Works är ett företag baserat i Storbritannien som specialiserar sig på tillverkning och försäljning av sportnäringsprodukter, inklusive proteinpulver, kosttillskott, snacks och måltidsersättningar. Företaget grundades år 2012 av Nick Smith, Karl Jacobie och Mark Coxhead. Det har sedan dess växt sig starkt tack vare sitt fokus på innovation, kvalitet och kundservice. The Protein Works är känt för att vara banbrytande inom produktutveckling i sportnäringsindustrin, och erbjuder ett brett sortiment av produkter som svarar mot de olika behoven hos idrottare och fitnessentusiaster.


Kontaktinformation

🌐 se.theproteinworks.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv