Teleoutlet

19 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.6 för Teleoutlet kommer från 19 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Teleoutlet:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Teleoutlet har bra priser och tydliga beskrivningar på sin hemsida (80%), samt bra och trygga villkor (75%). Många kunder har varit imponerade och nöjda med sina snabba och smidiga affärer på hemsidan (90%). Även om vissa varor finns som inte faktiskt finns i lager (40%), så är det enkelt att hitta information och använda Blocket för köp (70%). Sammantaget verkar Teleoutlet vara en pålitlig plattform för att shoppa elektronik till bra priser med bra service.

“Tydliga beskrivningar på hemsidan”

👍 15   👎 4

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Simon - 16 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Överraskande nöjd med produkten
  • Kom i plomberad kartong med skyddsplast på
  • 100% batterikapacitet och absolut nyskick
  • Snabb frakt
  • Smidig kontakt med kundtjänst
  • Bra priser
  • Tydliga beskrivningar på hemsidan
  • Lång garantitid på två år