GoDaddy.com

Alla recensioner

GoDaddy.com

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo Loopia

Loopia

0 recensioner

Många personer har i dag drömmen om att skapa sig ett eget företag och få sitt namn ut i världen. Men många vet ka...

Logo Miss Hosting

Miss Hosting

0 recensioner

Man kan i dag hitta alla produkter och tjänster man än kan tänka sig online. Online kan man t.ex. få hjälp med att hitta ...

Logo Boxer

Boxer

0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

GoDaddy.com

Alla vill inte ha ett vanligt jobb, där de alla dagar måste lyssna på vad sin chef vill att man ska göra. Många tycker om att ha det på det sättet men alla vill inte det. Och i dagsläget med all teknik och alla möjligheter online så är det möjligt att för nästan vem som helst skaffa ett jobb online. Detta kan handla om att lägga upp saker på sociala medier och sedan tjäna pengar på det, men man kan även skaffa sig en egen hemsida eller en egen nätbutik. Det finns olika företag som kan hjälpa till då man vill skapa en egen hemsida, och GoDaddy är ett av dessa företag. 

Kommer det att vara smidigt att skapa en hemsida tack vara GoDaddy? Tillkommer det några gömda avgift eller inte om jag väljer att ta hjälp av GoDaddy? Finns det något jag borde veta om innan jag skapar en hemsida? Läs andra personer recensioner för att se vad de har att säga om företaget. 

Om GoDaddy
GoDaddy är ett företag som erbjuder olika typer av lösningar online, men något de tex gör är att de driver en molnplattform för små och oberoende företag. Företaget har funnits på marknaden sedan år 1999 och i dagsläget har de 20 miljoner registrerade kunder som befinner sig i olika länder runt om i världen. På företaget arbetar det idag 9 000 personer och de har kontor i 14 olika länder. Olika tjänster som GoDaddy bland annat erbjuder är: webbplatser och e-handelsbutiker, domännamn, webbplats säkerhet samt marknadsföringsverktyg. 

Det som GoDaddy erbjuder
Kunder kan inne på företagets hemsida ta del av alla de olika tjänster som de erbjuder, och då en kund ska börja med att kanske skapa en egen hemsida så ska de börja med att hitta på en passlig domän. Kunderna kan välja vilken typ av domän de vill ha som tex: .se, .me, .cloyd och så vidare. För kunder som väljer att skaffa en domän så betalar de för sin domän sedan årligen. Kunder som även redan har en domän någon annanstans, har även möjligheten att föra över sin domän till just GoDaddy. Inne på företagets hemsida finns de frågor som ofta blivit ställda redan besvarade: Men om en person har några frågor eller funderingar och kanske skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten som GoDaddy har så kan de göra det genom att ringa dem på telefon eller skicka e-post till dem. Skulle en kund vilja lämna in en reklamation är även det möjligt via kundtjänsten. 

Tankar och åsikter om GoDaddy
Är du en person som valt att skapa en hemsida tack vare denna tjänsten? Om du har det, kan inte du då ta och berätta för oss om du tyckte att allting gick enkelt och smidigt, om du tycker det är bra att ha en domän via GoDaddy och även om du skulle tipsa om detta företaget. När du berättar dina erfarenheter ska du komma ihåg att vara ärlig och oberoende, och kom ihåg att det är alltid gratis att lämna recensioner inne hos oss. 


Tips om man ska starta e-handel.