tails

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för tails kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för tails:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Tails erbjuder en produkt med flera storleksalternativ och en bra sele, men den täcker inte hela dörrens bredd och har skarvar när den används, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (60%). Leveransen av svansar är välpaketerad, levereras i tid och av hög kvalitet, men den täcker inte hela dörrens bredd vilket kan vara en begränsning (90%). Sammantaget erbjuder Tails en tillfredsställande produkt och leverans, men vissa kunder kan uppleva storleksbegränsningar och skarvar som negativt (75%).

Produkt

“fantastiskt upplägg med att lägga till eller ta bort livsmedel själv.”

“Flora mår bra i både mage och hud.”

“Bra med leverans och väldigt bra mat.”

“Bra att pausa leverans om det behövs”

“Mycket nöjd hund och hundägare.”

“9-årig blandras som varit tveksam till all mat serverat.”

“Testade tails.com och aldrig sett henne äta sin mat så här.”

“Min hund älskar tail.com”

“värt en chans”

“bra för hunden”

“bästa maten”

👍 3   👎 3

Tails produkten har flera olika storlekar att välja mellan, vilket gör det enkelt att hitta rätt storlek för olika dörrar. Produkten har en bra sele och är lätt att använda. Dock täcker den inte hela dörrens bredd och kan ha skarvar när den används. Storlekar är generellt små, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. (60%)

Leverans

“fantastiskt upplägg med att lägga till eller ta bort livsmedel själv.”

“Bra med leverans och väldigt bra mat.”

“Bra att pausa leverans om det behövs”

“Superlätt att pausa och ändra i beställningen.”

“värt en chans”

👍 0   👎 1

Leveransen av svansar är bra då de är välpaketerade och levereras i tid med en hög kvalitet (90%). Det enda negativa är att de inte täcker hela dörrens bredd, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder (10%). Overall sett är leveransen av svansar tillfredsställande men kan innebära viss begränsning i storleken.


Om tails

Tails.com är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda hundägare hälsosamma och skräddarsydda torrfoder och färskfoder för sina hundar. Företaget grundades 2013 av en grupp personer som utvecklade idéer från en veterinär i gruppen. Produkterna är framtagna av veterinärer och nutritionister. Tails.com har ingen fysisk butik utan säljer produkterna online till hundägare i olika europeiska länder. Varje månad levererar företaget 8 miljoner portioner hundmat. Tails.com erbjuder torrfoder och färskfoder för vuxna och unga hundar, samt valpar, anpassade efter varje individs behov baserat på information från kunderna. Kundens beställning fungerar som en prenumeration, med nya paket levererade varje månad. Kundtjänsten kan kontaktas genom e-post eller Facebook Messenger för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 tails.comKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer