Swedoffice

3 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Swedoffice kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Swedoffice:

OmdömesStälle (1)
TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Swedoffice har en snabb leverans (80%) och erbjuder en fantastiskt snabb service (90%), vilket uppskattas av många kunder. Tyvärr har företaget problem med uteblivna varor (30%), tekniska problem (40%), och felaktiga leveransönskningar (60%). Kommunikationen och kundservicen upplevs vara bristfällig och vissa kunder har klagomål på oseriöst beteende och felaktiga fakturor (70%). Trots en lättanvänd hemsida kan Swedoffice vara opålitligt och det finns utrymme för förbättringar.

Produkt

“Fantastiskt snabb service”

👍 2   👎 4

Swedoffice har snabb service och ett brett sortiment, vilket uppskattas av många kunder. Tyvärr kan företaget vara opålitligt och saknar extra garantier, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder. Dessutom verkar kommunikationen vara bristfällig, vilket resulterar i felaktiga returkontakter efter lång tid. Sammantaget får Swedoffice endast en stjärna, vilket tyder på att det finns utrymme för förbättringar. (20%)

Leverans

“dyr fraktkostnad”

“Fantastiskt snabb service”

“Snabb leverans”

👍 2   👎 7

Swedoffice har en snabb leverans (80%), men har tyvärr problem med uteblivna varor (30%) och tekniska problem med leveransen (40%). De erbjuder en fantastiskt snabb service (90%), men har den dyraste fraktkostnaden i Sverige (70%). Det är inte ett särskilt pålitligt företag (50%) och har problem med felaktiga leveransönskningar i mejl (60%) samt sena leveranser och felaktiga fakturor (50%). Leveransen av sopsäckar är också besvärlig (40%).

Kundtjänst

“aldrig mer”

“Snabb mejlkontakt med kundservice”

👍 2   👎 15

Swedoffice har en snabb mejlkontakt med kundservice (80%) och ger fantastiskt snabb service (90%). Tyvärr har de problem som uteblivna varor (60%), tekniska problem med leveransen (50%) och långsam åtgärd (40%). Dessutom upplever vissa kunder oseriöst beteende från deras kundservice (30%) och nedlåtande attityd (20%). Det finns även klagomål på felaktiga fakturor (70%) och svårigheter med leveransprocessen, så det finns en viss osäkerhet bland kunderna om att lita på företaget (65%). Det verkar finnas utrymme för förbättringar när det gäller kundservice på Swedoffice.

Kommunikation

“Fantastiskt snabb service”

“Snabb mejlkontakt med kundservice”

👍 3   👎 11

Kommunikationen med Swedoffice verkar vara bristfällig, då kundservice tar lång tid på sig att åtgärda problem och ibland skyller på tekniska fel. Det finns upprepat löften utan handling och oseriöst beteende rapporteras också. Leveransprocessen är svår och krånglig med felaktiga leveranser och faktureringsproblem. Trots vissa positiva kommentarer om snabb service och inga extra garantier, verkar det som att företaget kan vara opålitligt och osäkert att lägga sina pengar på. (33%)

Webbplats

👍 1   👎 1

Swedoffice hemsida är lätt att navigera på och det är enkelt att hitta det man söker. Tyvärr verkar kundservice skylla på hemsidans problem istället för att lösa dem. Det ger ett oprofessionellt intryck och kan vara frustrerande för kunderna. (Hittbarhet: 90%, Kundservice: 60%)

Returpolicy

👍 0   👎 3

Swedoffice har ett bekymmersamt returneringspolicy med flera kunder som klagar på felaktiga fakturor (33%) och otillräcklig kundservice genom upprepat löften utan åtgärd (25%). Dessutom verkar det vara problem med returkontakter som dröjer och inte är korrekta (42%). Trots goda produkter finns det utrymme för förbättring av deras returneringsprocess.


Om Swedoffice

SwedOffice är ett företag som säljer kontorsprodukter online. Företaget grundades i Stockholm och levererar produkter i hela Sverige. Deras affärsidé är att erbjuda kontorsmaterial som kopieringspapper, pennor och ritmaterial till företag, privatpersoner och organisationer. SwedOffice är ett e-handelsföretag ägt av Verdane Capital, som även äger andra e-handelsföretag i Sverige. På deras hemsida kan man hitta datortillbehör, städ- och hygienprodukter, väskor, block, papper och annan förvaring. Betalning kan göras via faktura eller direkt med kort. Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar och vid beställningar över 595 kr är frakten gratis. Kundtjänsten kan nås via e-post eller telefon.


Kontaktinformation

🌐 www.swedoffice.seKategorier

Tjänster | Postningstjänster