Swedish Posture

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Swedish Posture kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Swedish Posture:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Swedish Posture har ett effektivt och pålitligt leveranssystem som uppskattas av många kunder (85%), men kostnaden för fraktkostnader vid retur och byte kan vara en nackdel för vissa (60%). Deras kundservice har en del brister enligt recensionerna, samtidigt som vissa kunder har hittat nytta av deras produkter (30%). Kommunikationen kan vara otydlig och förbättras, även om vissa uppskattar tydligheten i vissa meddelanden (25%) och snabb respons vid frågor eller problem (30%). Trots en tydlig returpolicy där kunden betalar för fraktkostnader (100%), kan detta hjälpa företaget att hålla priser låga (100%). Sammantaget finns det vissa förbättringsområden för Swedish Posture, särskilt när det gäller kundservice, kommunikation och returpolicy.

Leverans

👍 0   👎 1

Swedish Posture har ett snabbt och tillförlitligt leveranssystem, vilket uppskattas av många kunder (85%). Tyvärr måste kunder betala för fraktkostnader vid retur och byte, vilket kan vara en nackdel för vissa (60%). Sammantaget kan man säga att leveransen av Swedish Posture är effektiv men kostnaden för retur och byte kan vara en nackdel för vissa kunder.

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Swedish Posture har enligt recensionerna en låg kundservice, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Många klagar också på kravet att få reklam via e-post, vilket kan upplevas som påträngande och oönskat. Trots detta verkar vissa kunder ha uppskattat deras produkter och hittat nytta av dem. Sammantaget verkar Swedish Posture ha en del att förbättra när det gäller sin kundtjänst och marknadsföringsstrategi. (30%)

Kommunikation

👍 0   👎 1

Kommunikationen från Swedish Posture har kritiserats för dålig kundservice och krav på reklam via e-post. Däremot uppskattas tydligheten i vissa kommunikationsmeddelanden (25%) och snabb respons vid frågor eller problem (30%). Det finns också möjlighet att anmäla sig till nyhetsbrev för att få uppdaterad information om produkter och erbjudanden (15%). Sammantaget behöver företaget förbättra sin kundservice och kommunikationssätt för att öka kundnöjdheten.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Swedish Posture har en tydlig returpolicy där kunden betalar för fraktkostnader för retur och byte, vilket kan vara en nackdel för kunderna (100%). Å andra sidan ger detta företaget möjlighet att minska kostnader och hålla priser låga, vilket kan vara fördelaktigt för företaget (100%).


Om Swedish Posture

Swedish Posture är ett företag som specialiserar sig på produkter designade för att förbättra hållningen hos användaren. Deras utbud inkluderar bland annat hållningsvästar, hållningsband och andra ergonomiska hjälpmedel. Företaget grundades i Sverige med målet att bidra till bättre hälsa genom förbättrad hållning och har sedan dess vuxit till att bli erkänt internationellt. Produkterna från Swedish Posture riktar sig till både vuxna och barn och är utformade för att användas i dagliga aktiviteter, på kontoret eller under träning för att främja en starkare och mer balanserad kroppshållning.


Kontaktinformation

🌐 swedishposture.seKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv