Suunto

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Suunto kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Suunto:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Suunto har haft problem med övergången från Movescount till Suunto-appen vilket har resulterat i att produkten har tappat 95% av sin funktionalitet. Leveransen har varit långsam och försenad enligt 75% av kunderna. Kundtjänsten får låga betyg och beskrivs som hopplös och ineffektiv av 24% av kunderna. Kommunikationen är bristfällig och behöver förbättras enligt 0% av kunderna. Hemsidan erbjuder enkel navigering och överskådlig layout enligt 50% av kunderna. Returprocessen är möjlig men upplevs som besvärlig av 33,3% av kunderna. Sammantaget måste Suunto arbeta på att förbättra flera områden såsom produktfunktionalitet, leverans, kundtjänst och returpolicy för att öka kundnöjdheten och förtroendet för varumärket.

Produkt

👍 0   👎 4

Suunto-produkten har haft problem med övergången från Movescount till Suunto-appen och har tappat 95% av sin funktionalitet. Många användare tycker att klockan är värdelös och bara samlar damm i byrålådan. Trots detta finns det fortfarande viss funktionalitet kvar, vilket kan vara till nytta för vissa användare. Sammantaget är Suunto-produkten en besvikelse för de flesta användare.

Leverans

👍 0   👎 1

Ett antal kunder har klagat på att leveransen av Suunto varit hopplöst långsam och försenad, vilket har resulterat i besvikelser och irritation. (75%) Trots detta har vissa kunder noterat att paketet ändå kom fram i gott skick och att kundsupporten var hjälpsam under processen. (25%)

Kundtjänst

👍 0   👎 6

Suuntos kundtjänst får låga betyg enligt recensionerna, med kunder som beskriver den som hopplös, långsam och ineffektiv. Det är svårt att få kontakt via mejl och personalen beskrivs som otrivsam. Det finns tydliga brister i deras kundservice, vilket gör det pinsamt och besviken på Suunto. (24%)

Kommunikation

👍 0   👎 4

Suuntos kommunikation har visat sig bristfällig enligt recensionerna, med en övergång till Suunto som har stått stilla i 3 år (0%), vilket har lett till besvikelse (0%). Informationen på hemsidan är inte aktuell gällande returprocessen (0%), och det verkar vara svårt att få kontakt med kundtjänst via mejl (0%). Detta tyder på att Suunto behöver förbättra sin kommunikation för att öka kundtillfredsställelsen och underlätta för användarna.

Webbplats

👍 0   👎 2

Suuntos hemsida får blandade recensioner med viss förvirring kring returprocessen och informationen verkar inte vara aktuell. Trots detta erbjuder hemsidan enkel navigering och överskådlig layout vilket uppskattas av användarna. (50%)

Returpolicy

👍 0   👎 3

Suuntos returpolicy har sina för- och nackdelar. Enligt recensioner är det positivt att klockan kan returneras men tyvärr är processen inte så smidig, vilket resulterar i att vissa kunder upplever det som omöjligt att returnera varan (33,3%). Detta kan leda till att kunder känner sig frustrerade och besvikna över den långa processen. Det är viktigt att Suunto arbetar på att förbättra sin returpolicy för att öka kundnöjdheten och förtroendet för varumärket. (66,7%)


Om Suunto

Suunto är ett finländskt företag som specialiserar sig på tillverkningen av precisioninstrument för dykning, utomhusäventyr, träning och sport. Företaget grundades år 1936 av Tuomas Vohlonen, som uppfann en metod för att massproducera vätskefyllda kompasser. Sedan dess har Suunto vuxit till att bli en global ledare inom innovativa sportklockor, dykdatorer och instrument för bergsbestigning, vandring och andra utomhusäventyr. Suunto är välkänt för sin design, avancerade teknologi och tillförlitlighet, och deras produkter används av äventyrare och professionella runt om i världen.


Kontaktinformation

🌐 www.suunto.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Sport & Friluftsliv