Supworld

18 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Supworld kommer från 18 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Supworld:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Supworlds hemsida har en enkel och stilren design som gör det lätt att navigera (80%), men vissa användare har uppmärksammat att det kan finnas felaktig information som behöver uppdateras (20%). Trots detta erbjuder hemsidan tydliga produktbeskrivningar och en smidig beställningsprocess (85%), vilket gör det enkelt för kunder att hitta och köpa sina önskade produkter.

“Positiv upplevelse med köpet”

👍 0   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ulf Poulsen - 18 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Förstklassig support
  • Snabb respons och leverans av reservdel
  • Bra kvalitet på produkterna
  • Positiv upplevelse med köpet