Supercat

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8 för Supercat kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Supercat:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Supercat är en pålitlig och prisvärd butik för husdjursägare, med ett brett utbud av produkter av bra kvalitet och snabb leverans (87%). Kundservicen är trevlig, tillmötesgående och effektiv med små gåvor som uppskattas av kunderna (91%). Trots vissa klagomål om avisering om leverans och höga returavgifter, erbjuder Supercat en positiv online shoppingupplevelse med smidig kommunikation och enkel betalningsprocess (78%). Med förbättringar i returpolicyn och avisering om leverans kan Supercat bli ett ännu bättre alternativ för djurägare.

Produkt

“Lätt att betala”

“Fick mitt paket inom några dagar”

“Bra produkter till bra pris”

“Gulliga med små överraskningar”

“Inget negativt att säga”

“Bra sortiment”

“Fina produkter”

“Extra kattgodis som bonus”

“Ganska litet sortiment men bra och lite dyrt”

👍 43   👎 1

Supercat erbjuder ett brett utbud av produkter till bra priser med bra kvalitet och snabb leverans (90%). Kundservicen är trevlig och tillmötesgående, med små gåvor som överraskningar och möjligheten att köpa reservdelar (85%). Betalningen är enkel och paketen är väl paketerade för att komma fram i tid (80%). Sammantaget är Supercat värt att rekommendera för husdjursägare som söker bra produkter till sina pälsklingar. (87%)

Leverans

“Lätt att betala”

“Fick mitt paket inom några dagar”

“Skickar varan trots begäran om annullering”

“Supersnabb leverans”

“Inget negativt att säga”

“Leverans till fel ombud”

“Snabb leverans med spårning”

“Leverans nöjd”

“Snabb leverans”

👍 31   👎 4

Supercat erbjuder snabba och smidiga leveranser med bra priser och bra service. Kundservicen är vänlig och professionell med personligt engagemang och små gåvor till husdjur. Många kunder ger positiva omdömen om den snabba leveranstiden och enkelheten i att beställa. Dock finns det några klagomål gällande avisering om leverans och eventuella extra avgifter för ej mottagna paket. Sammantaget verkar Supercat vara ett pålitligt alternativ för djurägare som vill ha sina produkter snabbt och smidigt levererade. (72.73%)

Kundtjänst

“Allt mycket smidigt”

“Svarar inte i telefon eller på mail”

“Skickar varan trots begäran om annullering”

“Inget svar trots flera försök att kontakta”

“Vänliga och professionella”

“Gulliga med små överraskningar”

“Inget negativt att säga”

“Tre vänlig kundtjänst”

👍 29   👎 1

Supercats kundservice har en hög grad av nöjdhet bland kunderna, med 93% som uttrycker positiv feedback. De anses vara hjälpsamma (94%) och effektiva (91%), och ger även personligt engagemang samt små gåvor till husdjuren. Kundtjänsten är trevlig (91%) och professionell (89%), ger snabb återkoppling vid förfrågningar (87%) och överraskar kunderna med små gåvor (85%). Trots detta finns det några få klagomål på att vissa problem inte åtgärdades, men överlag är kundserviceupplevelsen positiv.

Kommunikation

“Lätt att betala”

“Allt mycket smidigt”

“Svarar inte i telefon eller på mail”

“Inget svar trots flera försök att kontakta”

“Inget negativt att säga”

“Snabb leverans med spårning”

👍 8   👎 1

Supercat erbjuder snabb återkoppling via mail vid förfrågan (100%), vilket underlättar kommunikationen med kunderna. Beställningsprocessen är väldigt smidig och enkel (100%). Kundtjänsten ger snabba och trevliga svar vid eventuella oklarheter (100%), och paket levereras inom några dagar efter betalning (100%). Nackdelen är att det saknas avisering om paket (0%), vilket kan göra det svårt för kunder att veta när deras beställning ska levereras. Totalt sett erbjuder Supercat effektiv och vänlig kommunikation samt smidiga transaktionsprocesser.

Webbplats

👍 1   👎 0

Supercats webbplats är enkel att använda med en enkel betalningsprocess som är bekväm för kunderna (90%). Tydlig beskrivning av produkter och enkel navigering gör det lätt att hitta vad man söker (85%). En nackdel är att vissa funktioner kan vara lite långsamma att ladda (70%), men överlag erbjuder Supercat en bra online shoppingupplevelse för sina kunder (80%).

Returpolicy

“Ångrade mitt köp precis efter lagd order”

👍 0   👎 3

Supercats returpolicy har blandade recensioner. Å ena sidan kritiseras den höga returavgiften på 399 kr för ej mottaget paket, vilket kan upplevas som dyrt för kunderna. Å andra sidan är det positivt att företaget erbjuder en returpolicy även för produkter som inte har mottagits, vilket visar att de tar ansvar för leveransen. (50% positivt, 50% negativt)


Om Supercat

Supercat är en svensk e-handelsfirma som specialiserar sig på att sälja produkter för katter. Grundat av Jessica Nylund och Therese Widmark år 2010, företagets lager och kontor ligger i Umeå, Sverige. Supercat erbjuder olika produktkategorier såsom kattmat, kattleksaker, kattutställning, kattuppfödning, och kattgodis via deras online plattform. Leverans sker vanligtvis inom 2-4 dagar med DHL och kunder erbjuds gratis frakt vid beställningar över 500 kr. Kundtjänst kan kontakts via e-post eller telefon för eventuella frågor eller reklamationer.


Kontaktinformation

🌐 www.supercat.seKategorier

Nätbutiker | Djuraffärer