StubHub

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för StubHub kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för StubHub:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. StubHub erbjuder en smidig köpupplevelse med snabb leveranstid (80%) och möjligheten att hämta e-biljetter enkelt (90%). Tyvärr finns det en risk för förseningar i leverans och kvalitetsproblem med biljetterna (30%), samt vissa fall av bedrägeri och utebliven leverans (25%). Kundtjänsten är blandad och vissa har haft problem med att få ersättning för uteblivna biljetter (40%). Kommunikationen är bristfällig med långsamma svar och missade mejl (0%), vilket kan påverka kundens upplevelse negativt (50%). Sammantaget är StubHub en hit-or-miss-upplevelse, där vissa kunder är nöjda med servicen medan andra har haft problem med leveransen och återbetalning.

Produkt

👍 19   👎 41

StubHub verkar erbjuda en blandad upplevelse för kunder baserat på recensionerna. Många är nöjda med att kunna köpa biljetter till högkvalitativa evenemang med lättanvänd tjänst och rättvisa biljetter (30%), medan andra upplever problem som bristande tillförlitlighet i biljettillgänglighet, risk för bedrägeri och dålig kundservice (70%). Det verkar finnas en viss risk för att köpa elektroniska biljetter och vissa kunder har haft negativa upplevelser med platsbyte och kvalitet på biljetterna. Sammantaget verkar det vara en riskabel affär att använda StubHub för biljettinköp, trots att vissa kunder har haft en bra köpupplevelse.

Leverans

👍 24   👎 36

StubHub har en snabb leveranstid (80%), möjliggör en smidig process för att hämta e-biljetter (90%) och erbjuder en enkel köpupplevelse (85%). Tyvärr förekommer det problem med förseningar i leverans och kvaliteten på biljetter (30%), samt vissa fall av bedrägeri och utebliven leverans av biljetter (25%). Det är ett hit-or-miss-fall beroende på tidigare kundupplevelser.

Kundtjänst

👍 26   👎 86

StubHub har en blandad reputations men erbjuder en tillfredsställande kundtjänst med positiva recensioner. Vissa kunder har upplevt att de försökt bli lurade och haft svårt att få ersättning för biljetter som inte erhållits. Dock har vissa fått full återbetalning via PayPal. Kommunikationen med kundtjänsten har varit ineffektiv och svåråtkomlig för vissa, vilket har lett till försenade svar och brist på uppföljning på inlämnade bevis. Totalt sett verkar det vara en medelmåttig upplevelse med StubHub, med vissa kunder som är nöjda med servicen medan andra har haft frustrerande och besvikande upplevelser. (40%)

Kommunikation

👍 17   👎 59

StubHub har en snabb biljettmottagning (100%), men en blandad rykte på webbplatsen (50%). Många användare har haft en bra köpupplevelse och fungerande evenemang (100%), men får irriterande pop-up-fönster med nedräkning (0%). Kommunikationen från StubHub är bristfällig, med långsamma svar (0%) och inget svar alls på vissa mejl (0%). Kunder har fått biljetter sent och upplevt bristande tillförlitlighet (0%), vilket har lett till negativa omdömen (0%). Trots det har vissa kunder haft en positiv köpupplevelse och nöjda köpare (100%). Sammantaget varierar kvaliteten på kommunikation och kundsupport från StubHub, vilket kan påverka kundernas upplevelse negativt (50%).

Webbplats

👍 5   👎 10

StubHub-webbplatsen har blandade recensioner med 50% positiva och 50% negativa kommentarer. Fördelar inkluderar enkel entré till evenemang och positiva köpupplevelser. Nackdelar inkluderar otydliga pop-up-fönster, mindre pålitlighet och risken för bedrägeri. Det verkar finnas brist på information om avbokningar av beställningar, vilket kan vara en oro för vissa kunder. Det rekommenderas att vara försiktig och noga när man använder denna webbplats.

Returpolicy

👍 2   👎 22

StubHub har en otydlig returpolicy baserat på recensionerna. Många kunder har haft problem med att få återbetalning, trots att de har bevis på sina krav. Vissa har också haft svårt att avbryta sin order eller få tillbaka pengarna efter att ha missat ett evenemang. Å andra sidan har vissa kunder lyckats få full återbetalning genom PayPal. Däremot har vissa haft problem med att få tillbaka pengarna även om det var säljarens fel. Sammantaget verkar StubHubs returpolicy vara bristfällig och otydlig, vilket kan innebära risk för kunder som inte får de återbetalningar de förtjänar (25%).


Om StubHub

StubHub är en online-marknadsplats för köp och försäljning av biljetter till live-evenemang. Företaget grundades i San Francisco år 2000 av Eric Baker och Jeff Fluhr, två före detta studenter från Stanford Business School. StubHub fungerar som en intermediär mellan köpare och säljare, där användare kan köpa eller sälja biljetter till konserter, teaterföreställningar, sportevenemang och andra liveunderhållningar. Företaget erbjuder en plattform som garanterar säkerheten för både köparens och säljarens transaktioner. I januari 2020 förvärvades StubHub av Viagogo, en global marknadsplats för biljetter, för 4,05 miljarder dollar.


Kontaktinformation

🌐 stubhub.seKategorier

Tjänster | Övriga Tjänster